Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hlasivku

Aliss

Ak nepocitujes poskodenie hlasivok, to znamena, ze len citis, ze spev samotny nie je to co byval, ale neskriabe ta v hrdle, nie si zachripnuta, tony sa ti tvoria lahko, v tom pripade ide vyslovene len o techniku. A tu mozes trenovat s dobrym pedagogom. P.S.nabuduce takuto temu nedavaj do tejto sekcie :)

Bozemoj

Alis,ďakujem za odpoveď :)
Avšak, vravia mi,že spievam rovnako. Len ja mám pocit,akoby som sa zhoršila. Prišlo to zo dňa na deň. Som z toho v depke. Spev milujem a ak by to šlo takto ďalej a ja by som už nevedela zaspievať ani queena, asi by som "zomrela". Neviem si predstaviť nevwdieť spievať... Ďakujem

Aliss

Prva vec, co musis urobit je, zajst k foniatrovi. Aby ta prezrel a vylucil poskodenie hlasiviek. Mala som nedomykavost, takze pisem z vlastnej skusenosti. Ak by islo o problem v samotnych hlasivkach, doktor ti urci liecbu. Plus by si mala navstevovat skuseneho pedagoga spevu, ktory ta nauci spravne dychat, spravne posadit hlas. Potom bude mozne posuvat oktavy. Len musis byt najprv hlasovo v poriadku :) Ak budes mat este dake otazky, kludne ss pytaj