V poslednej dobe sa mi straca chut do jedla, ked uz nieco jem po par sustach mam uz pocit plnosti a je mi tazko na zaludku a nedokazem zjest ani bezne porcie (niekedy dokazem jest obed aj pol hodinu). Toto trva uz asi 3 mesiace za ten cas som schudla cca 4 kila. Ked som s tym bola pri Gatro lekarke povedala mi ze je to v pohode a nie velmi vazne ze to moze byt len tazkym obdobim no poviem vam ziadne tazke obdobie teraz neprezivam. Dala mi par tabletiek no po mesiaci uzivania som nezaznamenala vobec ziaden posun (mozno sa vysledky mali dostavit neskor neviem ale myslim si ze by som mala citit aspon nejake zlepsenie). Mate nejake take problemy aj vy?? Ako to riesite?? Budem rada za kazdu odpoved.
Problemy s travenim
TU JE VEľMI účINNá AKUPUNKTúRA-PRELIEčIť TRáVENIE
Tak mne brala odber na vselico ale nic mi nezistila ... jedine tak to ze mam malo nejakych latok v tele co maju zabijat bakterie ale povedala ze to nie je vazne len mi to moze skreslovat nejake vysledky z testov
Ahoj , mal som tento problem a z gastra mi diagnostikovali Helicobacter Pilory , antibiotika 7 dni a bolo po probleme.