Otázka pre mužov a ženy

Príspevok v téme: Otázka pre mužov a ženy
Musimsazmenit

Otázka pre mužov i ženy.
Muži,vadí vám na žene:
-keď ide ku kaderníčke a má menej vlasov než do teraz
-keď sa nemaľuje
-keď sa až príliš maluje
-keď má väčšie stehná
-keď cvičí
-keď necvičí
-keď plánuje budúcnosť (s deťmi)
-keď neplánuje budúcnosť
-keď nikdy nechce deti
-keď je introvert
-keď je extrovert
-keď od vás nikdy nechce pomôcť,hoci to potrebuje
-keď od vás neustále vyžaduje pomoc,hoci to nepotrebuje
- keď má extrémne dlhé a husté vlasy,o ktoré sa nestará
-keď má málo vlasov,o ktoré sa síce stará
-keď nevie variť
-keď variť vie
....

Ženy,vadí vám,alebo vás priťahuje na mužoch niečo zhora?

Ďakujem,že ste sa dočítali až sem. Táto téma nie je z mojej hlavy. Študujem psychológiu a potrebovala by som zistiť od (mne) neznámych ľudí. Tak prosím,seriózne odpovede. Veľmi mi pomôžete. V Prípade,ak by som niečo zabudla doplniť,čo vám prekáža na druhom pohlaví,môžete mi aj tak dolu napísať. Veľká vďaka!

Jana Lukacova

Musimsazmenit:...ak chcete byť jedného dňa ľuďom nápomocná potrebujete sa zamerať na seba (do seba) na to, čo Vás vedie k zaoberaniu sa uvedenými otázkami...odpovede na ne sú pre Vás samú, ako aj budúce povolanie nepodstatné...

Mrauka

Keby sa muz maloval to by mi uz asi vadilo ;)
A teraz vazne. Ides z extremu do extremu, podla toho na co sa pytas. Ano, extremy by mi uz vadili.
Asi by mi proste vadilo, ak by nebol MUZ. Taky ten pravy muz, nic zozenstele, vyzorom, spravanim, hodnotami a zodpovednostou. O zenu v muzskom tele zaujem nemam.

Vyberava

Mám rada keď je chlap čistý, upravený a voňavý. Nemusí byť metroš, to nie :) ale mal by mať aspon tie hygienické návyky. Mám rada keď je chlap gentleman, teda podrží dvere, pomôže z kabáta, odsunie stoličku, nie vždy ale aspoň občas keď to spraví. Dvere na aute otvárať nemusí :D to by som už musela byť iná princezná :D mám rada keď chlap vie byť vtipný, ale zas napríklad nevadí mi ani keď je muž introvert a je tichší. Rada sa s mužom porozprávam na kadejaké témy, páčia sa mi vyspelí muži, keď neposudzuju, neodsudzuju, a majú triezvy pohľad na svet, vzťah k zvieratám, prírode, a hlavne keď muž veľa nesľubuje ale namiesto toho koná

Vyberava

Na mužoch mi vadí keď sa neoholi... nevadí mi brada a podobne ale nech to nepôsobí nedbalo a neupravene. Taktiež vlasy. Ďalšia vec čo mi neskutočne prekáža je, keď chlap smrdí za potom. Najhoršie ešte niekoľkodňový. Vadí mi keď nosí tie isté veci teda nie keď sú čisté ale keď ich má jeden deň a druhý deň nevyprane zasa. Ak ich perie každý deň a oblieka každý deň, ok. To že necvici by mi vôbec nevadilo, ale zas neznášam keď sa chlap váľa iba pred telkou a nemá žiadne aktivity, keď je jednoducho lenivý a najhoršie keď k tomu ešte nemá žiadnu pracu.Sem tam na turu by so mnou mohol ist, alebo na plaváreň, paintball a pod. Vadí mi keď sa vkuse sťažuje, lutuje sa alebo keď ma porovnáva s inými ženami. Ďalšia vec čo ma vie odradiť sú zazltnute zuby, alebo chýbajúce zuby a k tomu smradľavý dych. Vadí mi aj to keď sa cudzí chlap snaží byť veľmi vtipný a rozpráva vtipy s narážkami na sex, alebo nejaké perverznosti, alebo horšie keď cudzi chlap dá žene po zadku a pod. Vadi mi keď civie ako také teliatko, nepovie ani pol slova len cumi a cumi aj keď na neho pozriem ani neuhne pohľadom ale pozerá vkuse.

Musimsazmenit

Je to samozrejme aj o mne. :) určite si naštudujem. Vieš,moja výška je 163 a váha mi ide okolo 48-50. Cítim sa tučne...

Milujuci

Mne sa na zene paci,ked je introvert. Ina od ostatnych. ale v miere.
Paci sa mi,ked sa prirodzenw lici,ked vie varit,obcas cvici,no neprehana to, to ze ma menej vlasov ked ide od kadernicky by prekazalo len volovi. Sak ked pojdem od kadernicky,nebudem mat o 20℅ viac vlasov.
A mala by byt svoja. Myslim si,ze toto nie je domaca uloha,ale ze sa to pytas sama za seba. Bud v pohode :) ak sa chces zmenit,tak zacni na sebe pracovat. Nastuduj si,co a ako. Napriklad,zacni sa menit zvonka. Nie,ze schudnes. To urcite nie. Ale uces,licenie,zmrna!