Ahojte, priateľ mi dal po pol roku randenia pauzu na týždeň..bolo to strašne náhle.kedže som už prežila nejaké rozchody, strašne ma to zasiahlo napísala som mu len ok....ale tak strašne ma to bolí ako rozchod...už tretí den plačem....a nechápem...
Zdalo sa mi že náš vzťah je relatívne ok aj ked som vnímala isté veci..no ked som sa o tom chcela priamo porozprávať povedal mi že pauza...
Prežívam to ako rozchod...a chcem vedieť na čom som..nech už sa nemusím toľko trápiť..no zároveň sa mu nechcem ozvať prvá kedže pauzu navrhol on...
čo robiť? bojím sa že mi prepne..už som pre vzťahy toľko trpela..v práci sa až trasiem, nemôžem sa sústrediť....a ked prídem domov ledvo si spravím základné veci
ako prežiť pauzu a nezblázniť sa?
Z takého vzťahu preč úplne...aj tak skôr či neskôr to skončí, ver mi.
Muzovi musis ukazat ze niesi slaba chuderka ktora bez neho nemoze zit ale zena ktora sa v zivote posuva dopredu aj bez neho!! Prave na take sebavedome letia...
Pauza vo vztahu je ta najvecsia chujovina aka moze byt, nikdy som tomuto pojmu velmi nechapala. Ze na nejaku chvilu spolu dvaja nechodia a potom chodia, ci co? Dobra sprostost... Ved ked s niekym chodim tak s nim chodim a maximalne by som ako pauzu brala to, ze clovek chce byt chvilu sam iba so sebou, ze chce mat chvilu pre seba, mne sa to tiez stava, ze chcem byt sama. A asi kazdemu. A teraz ta bude mat akoze tyzden na haku, ci co?
Pauza musi mat svoje pravidla. Dohodli ste sa, na ako dlho si ju davate? Co pocas nej mate a co nemate dovolene vo vztahu k opacnemu pohlaviu? A hlavne - bola odsuhlasena vami oboma? Ak sa toto neudialo, nedali ste si pauzu. Tvoj frajer ti jednoducho dal docasne kopacky. Vies, jedna z pricin, ktorej som ja bola svedkom, bola to, ze chalan si chcel docasne uzivat s inou babou, a nechcel byt obvineny z podvadzania. Takze to urobil presne ako ten tvoj. Dal docasne kopacky. To nie je pauza. A ked sa mu to prestane uz hodit, ak vobec, tak sa ozve akoby sa nic nestalo. Hlavu hore a najdi si ineho.
Pauza to už je začiatok konca. Možno on váš vzťah neprežíva tak intenzívne ako ty. Takže vzchop sa, a zmier sa s koncom. Na tvojom mieste takého chlapa už nekontaktujem. Chcel pauzu??? od teba?? To kde sme preboha veď to robia malé deti...
Tak ti poviem, moje IQ sa pohybuje v mínusových hodnotách, ale ja by som dal na svoj ciťák a čím skôr ho kontaktoval. Príliš to prežívaš a ide ti to vážne na mozog.