hojte, čo máte najradšej v sexe a čo skúšate? Mne príde, že večne sa experimentovať nedá a som človek, ktorého všetko po dosť krátkej dobe omrzí. Potrebujem nejaké inšpirácie
Experimentovanie v sexe
Suhlasim s Janou. Uz 8 rokov som v stabilnom vztahu a teda mam sex s jednou osobou. Nuda? Zabudnite :D Ja mam rada pekne pradlo, podvazky a to si beriem sem tam do postele. Priatel je z toho vo vytrzeni. A ked som sa pytala, ci si to nejak neokorenime, priatel sa len pozeral co chcem korenit :D Tam nejde len o mechanicky sex a vyslovene urobit si dobre. Sme velmi prepojeni a tem sex je prosto bozsky. Divat sa jeden druhemu do oci je pre nas viac ako zviazanie sa ci plieskanie po zadku. Ale chapem, ze kazdemu robi cosi ine dobre. No i tak, az zazijete skutocne splynutie dusi, pochopite o com pisem.
Tak z dobrych neprofesionalov poznam chlapa z Trencina, co vie bohovo bondage a je uplne lacny. Potom dalsi je od Blavy. Tiez spickovy . A konkretne praktiky nejdem pisat, bo toto nie je specializovany server, sorry. Kludne mi napis na fuckbook , nick Vlado Sykora. Konkretne ten s profilovou fotkou opice sparajucej sa v nose. Je to vylozene fake profil na taketo blbosti .
Gho: A co ta najviac chytilo?
Tak zas az tak ma bdsm nelaka, aby som isla k profesionalovi, zatial si musim vystacit s partnerom :D
Gho, vsetko co ma napadlo. Nemam problem s experimentami a ked to vyskusat, tak si nemam problem to najprv vyskusat s profesionalkou. Napr bdsm a bondage treba najprv skusit s odbornickou. Ukaze ti veci o akych ani nesnivas. Ale treba si zaplatit kvalitu a nie dievca z ulice, ktora ma akurat kus spagatu a remen a zacne si namyslat, ze je domina.
Ehmo: čo všetko si vyskúšal?
Salamistka, zväzovanie alias bondage nie je take jednoduche ako sa zda. V prvom rade bezpecnost. To znaci neustala kontrola obehu v znehybnovanych koncatinach, zabezpecenie moznosti okamziteho a bezpecneho rozviazania a striktne dodrzanie stop slovicka. Tiez pozor na viditelne stopy. Asi nechces chodit 3 dni s rozodratymi zapästiami.
Osobne som uz vyskusal skoro vsetko, moja hranica je krv a par inych nechutnosti, ale bondage a male cezprdel este nikomu neublizilo.
Ochjoj: zavidis ci co? :) ja nemozem za tvoje komplexy a frustracie :) a nie, tuto temu som ja nezalozila, si predstav, tak sa nepaprc. Z tvojej reakcie je vidno zavist :) ale co uz. Ja sa len pousmejem nad tym ako je niekto zaujaty mojou osobou :) tiez asi nebudes mat najstastnejsi zivot, ked ta taketo veci trapia a nestaras sa o seba ale o druhych. Okrem toho tu nezakladam ja ziadne temy tak asi trpis aj paranojou, co ma mrzi.
Salamistka vlastna tema tvojej uchylnej hlavy?
Dalsia co fici na tej kravine 60 odtienov grcu.
Salamistka:Ja si rada vypocujem akekolvek rady, napady :)