Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako by ste sa zariadili Vy?

Príspevok v téme: Ako by ste sa zariadili Vy?
zHE

Nasla som si pracu v ktorej pracujem uz rok aj par mesiacov. Plat je minimalna mzda. Nebavi ma to tu vsak. Kolektiv su same vydate starsie zeny ktore riesia stale len svoje vnucata a deti, ohovaraju svoje susedy a rozne zname, kadekoho, mna stale otravuju kedy sa vydam a ci niekoho mam vobec, smeju sa mi ze zostanem starou dievkou, dedincanky jedne zastarale..
Zostavam tu len preto lebo u nas v meste je strasne malo ponuk na pracu a ked aj su tak ide o miesta ktore su tazko obsaditelne kedze ide o stresujuce alebo o narocne zamestanie a ludia sa tam rychlo menia kedze davaju vypovede zakratko. Cize keby som dala vypoved mala by som asi problem najst si nove zamestnanie u nas. A do zahranicia zo zdrav. dovodov nechcem ist. Niesom natom az tak zle po zdrav. stranke ale jednoducho neda sa.
A tak sa pytam ak by ste pracovali za minimalku, dost sa aj narobili lebo ide o pracu kde musite nejaku tu normu splnit za tyzden, mali by ste na pi*u kolegyne a teda aj prac. prostredie nic moc, zostavali by ste v tej praci len kvoli tomu aby ste nejaku tu pracu mali aj prijem aj napriek tomu ze vas to tam nebavi? Alebo by ste dali vypoved?
Som v poslednej dobe strasne zdeptana a neviem co robit? Mam tisic chuti dat vypoved ale nieco ma v tom stale zbrzdi aby som nedala lebo inu si tazko najdem. Takze co je lepsie? Zostan a zatat zuby, odrobit si osemhodinovu sichtu a dovi alebo s tym skoncovat a dat vypoved s rizikom neistoty co bude dalej?

TenTen24

zHE - Najprv skús povedať akú prácu konkrétne máš, že robíš za minimálnu mzdu? Aké je tvoje dokončené vzdelanie?

Píšeš tu o práci ktoré robiť nechceš, ale ako ti má niekto poradiť keď nenapíšeš akú prácu konkrétne robíš?

zHE

nechapete? Je tazke si najst novu alebo aj je ale nieje to o nic lepsie pokial si nenajdete nejaku dobru cez znamost a konexie ale to ja nemam ani moji blizki.
Praca je tu ale ide najma o casnicky, kucharov, pracu za pasom, obchod. zastupcov, praca, poist. agentov, post. dorucovatelku. Casnicku som robila na brigady a uz nechcem lebo opiti zakaznici su drzi a otravni, mladez nehovoriac, varit neviem dobre, zastupcov a agentov.. otravovat ludi a klamat ludom.. platene podla vybavenych zakaziek, post. dorucovatelka.... peso chodit vela..ehm...
Potom som rozmyslala niekde do skladu alebo obch retazce ale tam vraj prijimaju ludi tiez cez znamosti a velka tlacenka je tam, no aspon tu na vychode..
Na cechy nechcem ist, bola som tam uz a ubytovanie... nechutne, pod uroven, plostice, cigani, spina, hluk, clovek sa na ubytovniach nevyspi poriadne, nevies na koho natravist na izbe..
Rozmyslala som o odstahovani sa do ineho mesta ale ked je to tazke v inom hladat pracu tu na vychode a navyse riesit aj byvanie, podnajom, nezname mesto, neznami ludia, nikoho nepoznas... neistota...