Zdravim chcela by som sa poradit.... Chcem sa vas opytat ci by ste mi nevedeli co by mi mohlo pomoct ked mi je uz tri dni zle boli ma zaludok a cela lava cast brucha pod rebrami az k bedru vsetko co zjem je mi s toho zle pocit ns zvracanie ale nic a je jedno ci je to strava alebo len tekutiny velmi pekne dakujem moze to byt len podrazdeny zaludok?
Zaludok a lava cast tela
Ahoj, podľa toho, čo opisuješ môže ísť o zápal žalúdka - gastritída, porucha činnosti žalúdka. Toto ochorenie sprevádza bolesť, nevoľnosť, dávenie a iné. Ak bolesť pretrváva viac dní šla by som za lekárom - pre istotu.
Toto ochorenie veľmi dobré poznám, mala som ho niekoľko krát. Ak by si chcela viac informácií kľudne mi napíš na môj e-mail, rada Ti odpoviem a poradím.
neviem co ti je, ale na pohotovost nemusis chodit - tam ti odporucia dietu a nasledujuci prac. den navstevu u lekara.
neviem ako u vas, ale u nas sa na gastrovysetrenie dlho caka. a aj tak ti nic nezistia a poslu ta na sono - kde budes opat cakat.
tiez som mal podobny problem pred vianocami. asi som mal nieco s pankreasom(ten zasahuje vlavo). citil som aj bolest na dotyk vlavo od pupka + pocity na vracanie a vobec som nebol hladny.
nakoniec mi ta dieta asi pomohla. asi 4 dni mi bolo katastrofalne a nasilu som jedol jablka(sice mi bolo po nich trochu zle, ale niecom som musel zjest)-za den som zjedol 2-6 jablk.