Ahojte. S priateľom (16) by sme chceli skúsiť peeting... ja mám 14. Peeting nieje sex takže by to nemalo byť až tak hrozné si myslím. Aký máte na to názor vy? že chcem "peetingovať,, v 14? otehotnieť by som z toho nemala a od 14 som už zodpovedná za svoje činy nie?
peeting v 14
a nie si ty nejaky magor dement co sa vydava za dievca ty stary magor infantilny chod sa pettingovat so svojim politrukom ty k k t k o
neni sice uplne pravda,ze bys za sve ciny byla odpovedna ve 14... ale jinak si myslim ze je celkem prirozeny a normalni pokud se svym o 2 roky starsim chalanem zkusite petting.. tj. Muzes mu ho vyhonit rukou, prip.koureni a on tobe. Jen o tom zbytecne nikde nemluvte...zakony na Slovensku i v Cechach jsou konzervativni a ciste teoreticky by tvuj kluk mohl mit zbytecne problemy..nedava to sice smysl ale bohuzel je to tak. Hodne stesti!
Si ešte strašne mladá a aj tvoj priateľ... Počkajte si aspon 2 roky, lebo síce to nie je riskantné, ale môže sa stať hoci čo, frajer sa neovládne a čo potom? A to myslím vážne... Celkovo v 14 si ešte dieťa, nechápem čo sa teraz tak mladí ponáhlajú do sexu a pod... ešte to budeš potom ľutovať že si radšej nepočkala... a od 14 si zodpovedná iba trestne, to neznamená že si dospelá. Tak si to nemýľ...