Ahojte, s priateľom som sa rozišla skoro 3 týždne dozadu. Boli sme spolu celkom krátko a nie zrovna často kvôli jeho práci kde to má ťažké. Skoro vždy keď sme mali ísť spolu von mi nakoniec napísal že je unavený z práce a nič z toho nebude. Raz sa dokonca zobral a šiel sa ožrať než aby bol so mnou čím ma úplne nasral ale tak to je teraz vedľajšie. Keď už sa nejakým zázrakom stalo že sme šli von bolo nám spolu dobre. Vždy sme viedli také neskutočné rozhovory ktoré by som snáď s nikým iným nemala, smiali sme sa a užívali si jeden druhého. Ale už som to neskôr nevydržala a v návale všetkých tých emócií som sa s ním rozišla aj keď ho stále ľúbim a dala by som aj ruku do ohňa za to že on mňa tiež. Myslím že to bolo z mojej strany trochu uponáhlané riešenie. Chýba mi a chcem ho späť. Myslíte že by som mu mala napísať aby sme sa porozprávali a skúsili to zvona alebo to mám radšej nechať tak? Ďakujem za odpovede :)
Mám sa k nemu vrátiť?
Radsej to nechaj tak a nevracaj sa uz k nemu. Najdes si niekoho, kto bude mat na teba viac casu.
Urcite by si mu nemala pisat. Ak ta ma rad a chce ta naspat napise ti on, teda ak ta naozaj lubi. Pretoze ked mu teraz napises prvy tak sa aj tak nic nezmeni, mozno na chvilku ale casom sa to vrati k tomu istemu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.
A on sa ani nesnazil ta ziskat spat a prehodnotit svoje priority tak aby ste spolu mohli byt castejsie? Tak to zamilovany zrovna moc nebol. Mna by tiez stvalo keby moj priatel zrusi skoro kazde nase stretnutie, to by asi tesilo maloktoru zenu. Keby sa teraz date dokopy bolo by to to iste a casom este horsie.
no podla toho co pises, tak takto sa zamilovany clovek nesprava, nech je akokolvek unaveny, v hlave ma vzdy len dotycnu/dotycneho a myslim ze s radostou by si na teba nasiel cas aj ked len na hodinku a ver mi ze kazdy den. Nevnucuj sa mu. Aj ked ste si mohli perfektne rozumiet, uz na zaciatku ti urcite veci vadili a bolo by to cim dalej len horsie. Dnesny svet je plny klamstiev, hier a falose, never vsetkemu co vidis a co pocujes. A hlavne ver svojej intuicii. Ked si citila ze robis spravny krok, tak si ho spravila, len teraz to tak nevyzera. On keby mal zaujem tak by sa vsemozne snazil aby ta ziskal naspat. Ale zas tam je len iniciativa z tvojej strany... Otvor oci a pochop ze on nieje pre teba, svojim spravanim dava najavo ze niesi prenho az tak dolezita.. sama vidis ze radsej sa pojde ozrat s kamosmi ako by mal travit cas s tebou. Neklam samu seba a nevnucuj sa mu, ver ze pre teba je niekto lepsi, chlap co si ta bude vazit
Tak to mas pravdu ze si spravila unahlene rozhodnutie... mala si si najprv premysliet co spravis.... mas len dve moznosti.... bud ho prijmes takeho aky je a zmieris sa s tym ze vela pracuje a nebude mat tolko casu na teba, ale za to ked ste spolu tak vam to vo vsetkom klape, cize sa mu ozves a skusis to dat nejak dokopy (len si najprv premysli ci to budes vediet znasat, lebo on sa nezmeni, to ti napisem narovinu) , alebo sa radsej na to vykasli a hladaj ineho....
a co si myslis ze by sa zmenilo?? aj tak by ste boli malokedy spolu ked je taky unaveny... aj tak sa potom znovu nastves ze s tebou sa nestretne ale na kamaratov a alkohol si cas najde.... moj priatel robi 12stky, aj on je unaveny ale venuje sa mi, kludne aj na prechadzky sme isli kedykolvek. nikdy ma neodmietol... nemysli si ze nespoznas lepsieho :) .. este len zaciatok a uz bol rozchod, nevenoval sa ti ako by si chcela...porozmyslaj ci to chces lebo to takto bude vyzerat aj potom.. keby ta skutocne vazne chcel a miloval nasiel by si proste na teba cas... a mozem sa opytat ako zareagoval na rozchod?? povedala si mu ze ti vadi ze si na teba nevie najst cas?
Pozri...mala som predtym dlhooorocnyy vztah, priatel si lezal doma na posteli lebo podnika a robi si svoju pracu cez pocitac, fyzicky sa nenamahal absolutne a na mna si nasiel cas tak max 3x do tyzdna mozno na 2hodky a jeden z tych dni na nejake 4 hodky prisiel ku mne ale to sa stihol akurat polozit na moju postel, otvorit laptop a pracoval dalej... moj terajsi chodi normalne do prace fyzicky pracuje 12stky a nerobi zo seba chudatko, venuje sa mi, dokonca aj varime spolu aj ked pride z roboty a nepovie ani jedno krive slovo..na tom predoslom priatelovy mi velmi vadilo ze sa mi nevenuje..dolezitejsi bol laptop...ja by som sa na tvojom mieste nevratila k nemu.. nebute to asi ine.