V poslednom čase mám pocit,že sa mi vôbec nedarí..neviem si nájsť prácu,moji súrodenci(rodina) a ,,kamaráti” sa na mňa vykašlali..moje sebavedomie klesá na 0..
mám pocit,že žijem v inej dimenzií..
spolieham sa na kamene..chránim sa feng shui náramkom..nepomáha..keď cestujem,býva mi tak zle..že zakaždým hodím šablu..a celkovo keď chodím medzi ľudí..mam večer bolesti hlavy..
svokra už na mňa tak tlačí..nech si nájdem prácu,neveri že mám pocit..akoby som bola prekliata alebo akoby som mala porobené..fakt sa mi v ničom nedarí!!
Už toto nezvládam..pomáham každému,dala by som aj posledné..neviem kto alebo čo ma tak nenávidí..odkedy som sa dala dokopy s jedným mužom..(už s ním niesom)..odvtedy mám taký sociálno-psychický prevrat..
teraz nikam nechodím..som doma,zavretá..iba vtedy sa cítim v bezpečí..
Vždy som bola krásna,štíhla,atraktívna..perfektne upravená..dnes som ako chudera..pribratá,často chodím neupravená.. nenávidím sa!! :((((
Moje vlasy su otrasné..moja tvár je ako šmirgeľ...nemám chuť na styk..(všetko má súvis)..viem že sú zlé obdobia ale toto trvá už viac ako rok..nemám deti..
Ako ďalej??? Pomôžte prosiiim!!!:((((((
?Mam porobene?
Ja mam tak porobene ze sa nudim. Aj sa chcem niecomu venovat a neda sa mi. Hrozne jak si ludia robia zle.
ferihitka prosim uz sem nepis
A kde sa nosí taký náramok, fuck susi? Na nohe?:-)
Nieje trápenie ako trápenie..Ja sa s nikým neporovnávam a nepredbieham..že kto viac. Potrebujem úprimne rady od Vás..určite bol niekto v podobnej,možno rovnakej situácii.. :(
Sranda tu s vami :D:D:D chranim sa naramkom fuck susi :D:D:D:D::D
Povedz mi kto netrpí?
Tomu sa hovorí ,,Diabolská svokra”.
Ak mas svokru bosorku :-)
mozne je vsetko...