25 bez sexuálneho zivota

Príspevok v téme: 25 bez sexuálneho zivota
Papi Chulo

Dobrý deň. Mám 25 a doteraz som nemal pohlavný styk. Mám na to aj svoje dôvody (kozmetického charakteru tam dole) ktoré som sa rozhodol riešiť a všetko by malo byť onedlho O.K. Chcel by som vedieť či táto sexuálna abstinencia vo veku kedy som mal mať najviac sexu nemôže mať vplyv na pohlavný styk v budúcnosti. Mám aj trocha obavy čo si budú o mne myslieť prípadne partnerky keby im poodhalim moje malé panenske tajomstvo. Potesil by ma aj úprimný názor opačného pohlavia ako by zareagovali. Prečítal som aj množstvo kníh aj zahraničných o tantre a sexe celkovo ale aj napriek tomu by som mal obavy začať sexuálne žiť.

odoslane

boha Peruna vášho,
čo do pi*i riešite za ko*otiny?
Už ma vážne serú tie dokola sa opakujúce témy o pannenstvách a panictvách... čo je druhých do toho či máte nejaký sexuálny život alebo nie a kedy s tým začnete a či vôbec.... každého osobné rozhodnutie..
veď ide o Vás! Vaše telo a dušu!
Tak to sa pýtate ľudí aj to kedy máte a či vôbec máte začať piť alkohol?
Kedy máte ísť si dať urobiť zuby? Kedy máte ísť srať? Kedy máte začať variť? Kedy máte ísť na dovolenku? Kedy máte vymeniť okná v byte?
Nieje to predsa Vaša vec? Vaše rozhodnutia?
Tak čo do pi*i stále dokola riešite?!!!
A čo že máš autor témy 25 a s nijakou si nešukal? A čo? Teraz sa ti zrútil svet?! Si oslepol z toho alebo si prestal počuť? Odpadla ti snáď ruka? Si spuchol z toho lebo si panic?
Si zdravý chlap, tak čo riešiš pič*viny doboha gréckeho! Ľudia riešite sprostosti a neuvedomujete čo máte, že môžte chodiť, že vidíte, že počujete, že môžete dýchať, že môžete jesť ústami...
poslal by som Vás všetkých na onkológiu alebo do nejakého hospicu a by ste videli čo trápi druhých ľudí že su natom oveľa oveľa horšie ako Vy. Že sú napojení na hadičky, nemôžu stať z postele, nevidia, nepočujú, nechodia, nemôžu sami bez prístroja dýchať, majú rôzne vývody hrubého čreva atď, chýbajú im končatiny......
Až potom by ste si uvedomili akú malichernosť a banalitu vlastne riešite. Nikoho do toho nič či žijete alebo nežijete sexuálnym životom, veď sa snáď zdôverujete niekomu kedy ste boli srať alebo ako často za týždeň chodíte srať? Zdôverujete sa dámy snáď inej žene koľko vložiek spotrebujete počas menzesu? Kedy ste masturbovali a či vôbec? Áno sú aj takí pervezní ľudia ktorí toto riešia s inými ale povedzme si ak počujete niekoho o tom rozprávať nieje Vám to celkom príjemné že?
Takže klídek... neriešte to čo povedia o Vás druhí a čo by si mysleli, žite svoj život tak ako to cítite a nikdy ale nikdy nežite život podľa predstáv druhých lebo nebudete šťastní a to sa preukaže na Vašom zdraví lebo to čo človek prežíva sa premiestňuje do jeho zdravia a preto tak veľa ľudí trápia alergie, astmy, rakoviny, autoimunitné ochorenia, ekzémy, diabetes, vysoký krv. tlak, bolesti hlavy, brucha, žalúdka, chrbta, cysty, tetánie.... lebo nežijú slobodne svoj život ako by chceli ale podriaďujú sa iným, boja sa, stále riešia čo povedia druhí, čo si o mne myslia, robia čo by sa druhým páčilo ale nie im...
A to je Nás veľký problém a z toho sme chorí... bojíme sa žiť život tak ako chceme ale stále rozmýšlame čo by chceli druhí aby sme urobili. Bude sa to druhým páčiť? Nebudem im na smiech? Čo si o mne pomyslia? Bojíme sa a bojíme a niesme slobodní...

nicollette12

Ja si myslim ze je kazdeho osobna vec kedy zacne sexualne zit, mne to napriklad divne nepride ze si este panic, ved si mlady, ak by si nenasiel tu pravu, tak kludne ostan panic aj do 35, je to cisto o tvojom pocite, tu nejde o vek a take co by to riesili tak take obchadzaj... a kedze si dost vzdelany myslim teoreticky, tak podla mna by ani ziadna neprisla na to, ze to je tvoj prvy sex... ale ked si uz nejaku najdes, tak urcite jej povedz pravdu ak sa budete bavit na tuto temu... nie je dobre klamat, ta prava to praveze naopak oceni, ze je tvoja prva :)

Aliss

Nemas sa coho obavat :) Ber to ako svoju devizu a nie nieco, za co sa treba hanbit alebo sa obavat reakcie druhej strany. Urcite to pred buducou partnerkou netaj ale nerob z toho nieco hrozne. Kvalita sexualneho zivota sa predsa nemeria poctom partnerov. Ale tym, ako otvoreny sexu budes, ako si to urcis v hlave. Niekto moze mat vela partnerov a aj tak nemusi byt "dobry" v posteli. Je to nezmysel. Sulad medzi partnermi sa nevytvara tym, ze ich niekto vystrieda desat :D Ked budes mat partnerku a bude to osoba vnimava a zrela, prijme to absolutne bez problemov a mozete do toho smelo "vhupnut" :)

Cyts

Ale ja za panica by som bola neskutocne rada. Byt jeho prva a najlepsie aj posledna. No wow :) vsetko zavisi od toho, aku babu si najdes...

Cyts

Tak im nehovor ze si panic. Povedz ze si uz mal frajerku a mozno im dopne ze aha asi teda aj ten sex bol. Ja som priatela klamala ze som mala sex lebo som vedela ze on panny nemusel. A dobre som urobila, ani na to neprisiel :)

melankaa

Ja som sice dievča, ale mam 24 a som panna..tiez si pripadam divne, ale verim, ze ked pride ten pravy, tak si ma za to bude vážit..a myslim si, ze to nebude len o fyz.pôžitku pre ktory zacinaju zo sexom mladí ludia, ale aj o láske a o vzajomnom pochopeni.