Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rýchla strata hmotnosti

Príspevok v téme: Rýchla strata hmotnosti
7macko

Pekný deň prajem. Tento týždeň sa mi váha znížila o 2 kg a pokračuje v klesaní. Faktory ktoré by to mohli ovplyvňovať je že som začal jesť 4-5x denne po menších porciách a sprchovať sa vo vlažnej vode a na koniec na pár sekúnd v studenej. Pijem ešte hodne zázvorového čaju ( ale to s tým asi nemá nič spoločné no uvažujem len nad tým čo sa zmenilo ) Pohybovo stagnujem kvôli bolesti chrbtice takže ani cvičením to nebude.
Ide mi len o to že je to váha za týždeň čo nie je normálne , niekto by sa tomu tešil no ja určite nie kedže to nie je zdravé ( môže nastať jojo efekt ). Vedľajší účinok liekov by to taktiež nemal byť kedže ich už užívam 6 mesiacov.

Za odpovede vopred ďakujem.

7macko

Ďakujem za odpovede , zlakol som sa pretože to bolo tak naraz. Inak ano zmenil som stravu , jem menej sladkého .. viac krát a v menších porciách.
Je možné že mam rýchli metabolizmus , vysvetlovalo by to to prečo som viacej nepribral za dva roky bez pohybu. Ďakujem a prajem vám pekný deň.

Tomas12345

Tak potom to moze byt tym stravovanim. Ak si zmenil stravovacie navyky ze jes castejsie a po mensich porciach tak sa ti v podstate aj zacina menit metabolitmus. Takze sledoval by som to a ak by si chudol aj nadalej tak by som navstivil aj toho doktora uz.

Zuzazuza

Staci aj mala zmena v zlozeni stravy. Je mozne, ze si podvedome vyberas zdravsiu stravu. Vynechanie sladkosti napriklad mne sposobilo rychlo velky pad hmotnosti nadol, a to som bola stihla aj predtym, teraz na hranici podvyzivy, ale stale v norme. Nic ine som nezmenila. Tak sa skus zamysliet, moze tam byt aj nejaka takato zmena, nad ktorou ani nepremyslas.

mmoonna

Ahoj, ja som schudla za rok kg tak, že som začala jesť každé tri hodiny a oveľa menšie porcie ako predtým. Takže tvoje chudnutie môže zapríčiniť aj to, že si začal jesť častejšie a menšie porcie.

Tomas12345

Práveže to moze byt neziaduci ucinok liekov ak dake uzivas. Ja som uzival urcite lieky a neziaduce ucinky sa mi objavili az po roku , takze neziaduci ucinok lieku sa ti moze objavit hocikedy i ked najcastejsie to byva po par tyzdnoch.

A neschudol si trebars len zo svalov? To znamena ze ak sa poslednu dobu menej hybes ako obvykle tak ti mohlo ubudnut zo svalovej hmoty.