Je tu niekto kto ma partnera s rovnakym menom ako ex? Nie je vam to divne? Mam kamosku, ktora sa vola rovnako ako byvala jej muza, ale ti to neriesia, lebo ju nikdy neoslovoval menom. Dalsi kamarat sa s dotycnou rozisiel, lebo mu to prislo divne a mne to pride divne tiez, ze oslovujem svojho partnera ako niekoho s kym som bola skoro 4 roky. Ja si nemozem pomoct, ale vzdy mi ho to pripomenie. Asi preto, ze som ho dost oslovovala menom aj jeho zdrobneninami. Neviem si na to zvyknut.
Rovnake meno ako moj byvaly
Celkom bezna vec. Je to podvedoma zalezitost.
Chlapov by mali ženy oslovovať podľa toho, v čom sa činia najviac napr. zarába dobre - automaticky zlato, zarába málo - čmuliačik, je dobrý v posteli - ty moja mašina, je slabý v posteli - ty môj puding.
Kebyže tak osloví chlapa pred ostatnými, tak hneď každý vie, o čo to je.
Môj kamarát sa raz pomýlil a zavolal na svoju ženu, že: Malina, čo bude na obed? Takej pani to povie? Však ona sa nesie ako páv a nedala by sa ani za obsratú paličku. No niečo hrozné:-(
Tak si hovorte navzajom laska, milacik, srdiecko, alebo nejaku prezyvku mu vymysli...ja takisto nevolam svojho skoro vobec menom, ja uz by som ho rovno premenovala na zlatko, lebo uz som si na to tak zvykla, ze ked ho mam oslovit normalne jeho menom, tak mi uz k nemu ani nepasuje :D
Mat tvoje problemy....
Tak hi volaj Hej ty!
bud rada. keby mali ine mena, bola by stale v strehu, aby si ho omylom neoslovila menom byvaleho, kedze za tie roky si clovek zvykne :D a ani netreba na dotycneho mysliet a lahko sa to stane...
tak mu vymysli meno, trebars odkundes