Umývanie zubov-problém

Zubkohlav

Jeéj, ďakujem za odpovede. Áno, máte pravdu, zuby si treba umývať hlavne vtedy keď sa chcete páčiť chlapcom :D

nicollette12

Ja by som to nedokazala neumyt si zuby.... nie je ti blbo napriklad ked ides do spolocnosti a rozpravas sa s niekym? Ja by som mala velmi zly pocit... a aj tak, ved to je zakladna hygiena, aj ked sa cloveku nechce by sa mal premoct a mysliet na tie dosledky co pridu potom ked budes v tomto pokracovat....takze treba sa naucit hygiene a dodrziavat... je to nechutne a odpudzujuce

Zbytocnooost

Taak si priprav vela penazi :D
Ked uz zuby nechces umyvat aspon Listerin obcas pouzi alebo zubnu nit, zuvacky alebo si jazykom prechadzaj po zuboch.

Kyblicek

Tiez som mala rovnaky problem, a neumyvala som si pravidelne. Dlho nebol ziadny problem, a tu zrazu zapaleny nerv a zub von, nastastie vzadu. Odvtedy uz umyvam pravidelne, aj s dentalnou nitou a ustnou vodou. Clovek sa pouci najlepsie na vlastnych chybach. Ta lenivost ti za vytrhnuty zub nestoji.

Tomas12345

To sa veru ani mne nikdy nechce, azda pomôže to si uvedomit ze ak si nebudes umyvat zuby tak ti zhniju a to potom budes mat ine bolesti z nich ako aj zdravotne problemy a infekcie.

sfinxa

Odporúčam vyskúšať zubné pasty s exotickými príchuťami, alebo napr. čokoládovú ( Sada luxusných zubných pást...), .... majú ich na stránke e-zdravotníckepotreby.sk. Skús, možno ťa umývanie zubov začne baviť :)

pedag

Tak sú na to žuvačky, skús sa opýtať na to v lekárni. Ak si nechceš umývať zuby, tak si treba znižovať PH v ústach.