Nechce sa mi umývať si zuby. Prosím pomôžte mi s týmto problémom ako ho odstrániť.
Umývanie zubov-problém
Jeéj, ďakujem za odpovede. Áno, máte pravdu, zuby si treba umývať hlavne vtedy keď sa chcete páčiť chlapcom :D
Ja by som to nedokazala neumyt si zuby.... nie je ti blbo napriklad ked ides do spolocnosti a rozpravas sa s niekym? Ja by som mala velmi zly pocit... a aj tak, ved to je zakladna hygiena, aj ked sa cloveku nechce by sa mal premoct a mysliet na tie dosledky co pridu potom ked budes v tomto pokracovat....takze treba sa naucit hygiene a dodrziavat... je to nechutne a odpudzujuce
Taak si priprav vela penazi :D
Ked uz zuby nechces umyvat aspon Listerin obcas pouzi alebo zubnu nit, zuvacky alebo si jazykom prechadzaj po zuboch.
Tiez som mala rovnaky problem, a neumyvala som si pravidelne. Dlho nebol ziadny problem, a tu zrazu zapaleny nerv a zub von, nastastie vzadu. Odvtedy uz umyvam pravidelne, aj s dentalnou nitou a ustnou vodou. Clovek sa pouci najlepsie na vlastnych chybach. Ta lenivost ti za vytrhnuty zub nestoji.
Odporúčam vyskúšať zubné pasty s exotickými príchuťami, alebo napr. čokoládovú ( Sada luxusných zubných pást...), .... majú ich na stránke e-zdravotníckepotreby.sk. Skús, možno ťa umývanie zubov začne baviť :)
Možno kde ochutnáš soľnu pastu od Weledy, svoj názor zmeniš :D
No, už to tak bude. :D
Tak sú na to žuvačky, skús sa opýtať na to v lekárni. Ak si nechceš umývať zuby, tak si treba znižovať PH v ústach.
Modrá vločka ty si aká kočka!
Pedag, ty chceš na frak?