Dĺžka kašľa po pľúcnych chlamýdiami

Príspevok v téme: Dĺžka kašľa po pľúcnych chlamýdiami
Chlamidia 123

Dobrý den,

Chcel by som sa opýtať ci ma niekto skúsenosti s pľúcnimi chlamýdiami a ak áno koľko Vám trval suchý dráždivy kašeľ. Ja som pred mesiacom začal kašlať, zistili mi pľúcne chlamýdie a dostal som antibiotiká na 3 týždne, popri nich som jedol aj probiotiká a wobenzin, ale kašeľ stále neustúpil, ďalšie antibiotiká som nedostal lebo vraj to je vyliečené. Obvodná ma poslala na pľúcne tam mi povedali ze mam iba podráždenú sliznicu a dali mi berodual a vraj to prejde po týždni, ale po tom spreji sa mi kašeľ len zhoršil, vpodstste ho mam cely den, nepomáha mi nic skúšal som aj všelijaké domáce recepty, čaje a sirupy... proste všetko co som na nete vypátral... uz som zúfalí mam lebo ma stále “dráždi” kde je priedusnica a mam bolesť na hrudnej kosti. Ak máte niekto nejaké radi prosím píšte

Marosko-n

Robitusin
Áno sirup je to zo smrekových výhonkov vyrobené v GGW liečivej vody.Cena 7€ 0,75L, ale bez GGW liečivej vody, ktorú treba piť, aby sa tie látky, ktoré rozpustí sirup treba dostať von z tela.

Marosko-n

Na to je najlepší smrekový elixír ale aby to malo účinok treba piť aspoň tri týždne GGW liečivú vodu. Máme to odskúšané.

Lion7854

Na chlamydie 3 tyzdne ATB nestacia. Nemas to vyliecene, potrebujes atb aspon na 1 rok ale nie jedny ATB ale tzv. protokol. co jest min 5ATB denne !!!! Inac sa toho nezbavis nikdy. A to nieje len kasel, ked to nebudes liecit, moze to byt 10000x horsie.