Dobrý deň, prosím vás o názor. Vždy som pracoval v oblasti kde som bol v kontakte s klientmi a taký job aj zháňam..Mám dojem, že vždy keď som došiel na pohovor tak akoby ich odradilo, že mám strojček na zuboch v dospelosti (mám 26)...Neviem či sa mi to zdá alebo je to tak, môže to byť kvôli tomu ? Lebo inak som šikovný a mám prax..Som už z toho zúfalý a začínam aj premýšlať, že si ho dám dole...Fakt som z toho na prášky....
hľadanie práce - problém
Mozno ano, ale uz po tolkych sklamaniach tomu prestavam verit. Vies nikdy sa mi takto nestalo, zeby ma tolkokrat odmietli ked som sa tak snazil :(
Vitaminko, ja si naozaj nemyslím, že to je kvôli strojčeku. Na pracovný pohovor predsa mohlo prísť viac ľudí a možno preto nevybrali práve teba. Snáď to bude osud a niekde na teba čaká lepšia práca. Áno?
presne tak, mne co dostanem zo socialnej stqcit nebude a preto potrebujem cim skor pracu v ktorej som dobry. A o tom, ze ho dam dole ma vsetci odhovaraju, predsalen ma to stalo vyse tisicky a strojcek mam len velmi kratko. A tiez nemozem zobrat hocaku pracu za 500 eur.... Uz ani spavat poriadne nemozem....
On sa za to nehanbí ale potrebuje pracu aby mohol platit ucty.
No bud si das dole strojcek alebo budes hladat dalej a dufam ze najdes aj normalneho zamestnavatela alebo si najdes ulpne inu pracu ktora ta ale zrejme bavit nebude, podla tvojich prispevkov.
To, že niekomu vadí zdravotná pomôcka, ktorá nijako neovplyvňuje výkon práce, od takého zamestnávateľa by som utekala čím skôr. Za strojček sa nehanbi a už vôbec nepremýšľaj o tom dať si ho dole!
Neee, to sa nehlasim, ale tak ja chcem byt v kontakte s ludmi, nedokazaal by som sa niekam zavriet do skladu alebo tak ani s nicim takym nemam ziadne skusenosti :(
keď sa hlásiš do salóna krásy alebo na módnu prehliadku, tak sa nečudujem XD
Je to len Tvoj pocit. Nič viac.
Určite si nebol jediný uchádzač o prácu. To, že si vyhovoval, bol možno tiež ten pocit.
Keď si na pohovore, tak sa spýtaj, či je problém, že máš strojček na zuby. Tak by si dostal priamu odpoveď.
Je tu ešte jedna možnosť.
Hľadať sa v inej sfére.
Praveze som bol aj uz na 3 pohovoroch kde ma zavolali, vsetko som vyhovoval a potom som z toho dostal taky pocit, ze im to asi prekaza, dokonca aj na jedno forum pisala daka baba, ze jej to rovno povedali na drzovku, ze strojcek neposobi dobre na zakaznikov.. Tak neviem, len job potrebujem lebo musim platit ucty :(
To v ktorej práci riešia vzhľad a nie prax? Hľadáš zrejme na nesprávnom mieste. To, že máš strojček, nemôže byť dôvodom, prečo Ťa nechcú zobrať do práce. Potom by nemohli zobrať do práce ani takých, ktorí nosia okuliare.
Dbaj na svoje zdravie a zovňajšok a nerieš, prečo Ťa nezobrali do práce.
Určite si nejakú nájdeš.
Na Slovensku je toho mnoho.