Podla mňa mu ide ina o sex

Príspevok v téme: Podla mňa mu ide ina o sex
Neznama15

Ahoj s 1 chlapsom sa poznám už vyše roka a raz som s nim už chodila a stale ma len obchtkaval a tak a vhodil somnou tajne nikdo o tom nevedel ale raz to povedal kamaratom že spolu chodime ja som mu majprv povedala bud ticho lebo som si nenola ista ale prehovoril ma tam mu pobedala ok teda a povedal to o deň nato išiel piť s kamaratmi a hytal t q nabu za ryť jeho kamarat mi to hoboril a ukazal mi aj fotku odfotil ich ale pobedala som si nebudem to riešiť boli napitý na ďalši deň stále o tej babe hoboril mevhcela som to riešiť aj pred kamarátmi tak som mu napísala že ked ju tak chce nech si ide zaňou a on že sorry prepač ja ku nechcem a tak. Na ďalší dem e boli vonku a on pred kamaratmi že dohodli zme sa že budeme kamarati s výhodami a ja som sa s nim o mičom takom nedohodla tedy ma už prešli merbi a dala som mu komec a on ešte žene je to bieš ako jedno ja mam babu v tom určitom meste de boli piť. Tedy som sa nasrala išla som domou a jeden čas aom sa s nim nestretávala ale potom ma zavolal von ospravedlnil sa mi a tak skamarádili sme sa prešli od tedy asi 3 mesiace a dmeska mi povedal toto prosimťa daji ešte druhu šancu a ja som mu nato povedala toto aha tak ako pred tym že aby si ma len klamal a on že nie proaim majme tajný vzťah milujem ťa prehovoril ma dala som mu druhu šancu ale zas to bolo to iste len ma obchydkavak keď niekdo išiel tak sme len kamaráti ale keď su tam neni ludia tak ma bude len obchytkavať a hoboriť že mám peknú ryť a takto nimdy mi nepovedal čo ja viem maš pekne oči a tak čo ma dosť mrzi myslim si že bu ide iba o sex teda som ai tým skoro istá ale ja ho lubim a nebiem mu to takto povedať prosim poraďte mi čo mam robiť. Ďakujem (ospravedlňukem sa za gramatické chybi)