AKO ZOMRET

pomocnica

Ahoj, koľko máš rokov?
Tak ako ti tu už písali, pridávam sa.
Raz zomrieš, to si píš a to všetci, ale zabojuj, inú šancu už nedostaneš...Máš jeden život cez ktorý môžeš zažiť úžasné veci...Ak si už dospelý, tak začni makať, aby si si zarobil a mohol ísť na miesta po akých si vždy túžil. Ak ešte nie si dospelý, ale myslím, že už po 15 by to mohlo byť, tak začni makať tiež, aby si si zarábal a potom mohol ísť po svojom, váž si, že ten jeden život máš! Toľko vecí JE možných zažiť...Len musíš BOJOVAŤ. Tiež sa zamysli, že si tu kvôli sebe, ale niektorým ľuďom na tebe skutočne záleží...Vyrozprávaj sa nejakej osobe, ktorej dôveruješ, určite ti pomôže, aspoň v to dúfam. Bezbolestivá smrť...počkaj si na tú prirodzenú, nerozmýšľaj tak, každý deň to môže byť lepšie. ;-)
Váž si každý deň. Veľa by som ti toho ešte napísala, ale začni žiť naplno, VÁŽ SI, že život máš. ;-)
Želám Ti veľa šťastia v živote, spoznávaj, miluj, užívaj si. ;-)

pedag

Ak nechceš zomrieť, tak treba jesť hlavne veľa cesnaku a zapíjať do nekvalitným vínkom za euro. Možno ti trošku z toho vypadajú zuby, vlasy a budú sa ti lámať nehty, ale to sa dá prežiť. Je strašné, keď sa človeku zlomí nehet.

Tomas12345

V prvom rade sa ukludni a normalne vysvetli ake mas problemy. Urcite sa ty da pomoct, a kazdy problem ma aj svoje riesenie. Ale ked nic nenapises tak ty naozaj nevieme pomoct.

zivot007

to ako zomrieť ľahko ti nikto nepovie ;)

ver si že všetko dokážeš! a dokážeš!možno len nedokážeš ísť dalej lebo ťa niekto drží...neviem koľko máš rokov ale ak si starší a máš sa ako postarať o seba,tak chod!! to môže byť tvoja liečba! neviem či máš len psych. chorobu alebo aj niečo vážne,ale porad sa s tým s doktorom! nad smrtou nerozmýšlaj!! ako hovorím nájdi si cestičku po ktorej pôjdeš a uvidíš že aj tvoje zdravie vstúpne a už ani nepomyslíš na to,čo ti vôbec bolo a že vôbec nechceš žiť

Kajinko

Nebude ťa bolieť to, keď prestaneš myslieť na samovraždu a nebudeš rozmýšlať ako sa zabiť. Odo mňa je to všetko :)

eam

Neboj, raz to urcite pride. Tes sa zo zivota, neviem kolko rokov mas, ze takto uvazujes, ale ver ze zivot je krasny aj ked to teraz tak necitis.

Preteba

Myslíš, že to je riešenie? Zdravie sa Ti zhoršilo preto, že sa hľadáš s rodinou. To je normálna reakcia. Zomrieť nie je umenie, umenie je žiť. Prečo chceš rodine ukázať, že Ťa porazili? Nechceš im radšej dokázať, že to zvládneš? Myslím, že to by bolo Tvoje víťazstvo. Pre jeden zmarený plán, svet nespadne. Urob si nový a bojuj. Vždy je riešenie, len treba hľadať, nie sa hneď vzdať. To by už polovica ľudstva bola papa. Hlavu hore.