Zdravím, chcem sa opýtať či ste sa s týmto už stretli. Každopádne moja otázka je dosť nepresná. Všimol som si že za uchom mám to miesto na jednej strane väčšie ako na druhej, je tvrdé, nehmatateľné, tvrdos´tou pripomína kosť, nie som si istý, či to smiem považovať za anomáliu pretože neviem či som to také mal stále alebo som si to len zrazu uvedomil, Rád by som vylúčil zvačšenú uzlinu, predpokladám, že tá by mala iný tvar a bola by pod kožou hmatateľná. Prikladám aj fotografiu, jedná sa o miesto za pravým uchom. Ďakujem
Hrbolček za uchom
nebol si spoteny,a ofuklo ta?,citis nejake pnutie vtom?keby to bola uzlina,citil by si hrcku ,to by ta bolelo,moze to byt hocico,aj infekcia v uchu,..mna vtedy bolela cela oblast okolo ucha aj ta kost,chod to radej ukazat,budes kludnejsi,mozno staci masticka
moze to byt aj mums
Podľa mňa to môže byť zväčšená lymfatická uzlina, rozhodne by som s tým čo najskôr išla aspoň k obvodnému lekárovi a ten vám povie čo by to asi tak mohlo byť a prípadne pošle na vyšetrenia. Nezanedbajte si to. Pekný večer prajem :)