Genitálne bradavice, kondylómy, HPV ľudský pappilomavirus

Príspevok v téme: Genitálne bradavice, kondylómy, HPV ľudský pappilomavirus
mimi2227

Ahojte,

S manželom máme genitálne bradavice a bojujeme s nimi už 4 roky. Môj manžel ich mal ešte keď sme sa spoznali. Vypálili mu ich laserom a odvtedy prešiel rok, kedy sme boli obaja zdraví. No po tomto roku sa spustil boj, kedy sme za 4 roky vyskúšali snáď všetky typy lokálnych odstraňovaní a niekoľko druhov liekov a výživových doplnkov na imunitu. Minuli sme tisíce eur a stále ich máme. Momentálne každý mesiac chodíme na lokálne odstraňovanie CO2 laserom, čo je rýchle a drahé. No chodíme tam na odstránenie každý mesiac a vždy sa po mesiaci malé ďopky objavia. Pomôžte prosím.

Lieky na imunitu: hliva ustricová (beta glukán) sme brali vyše roka, manžel bral aj lyzín (esenciálna kyselina), isoprinosine sme brali obaja,...

Lokálna liečba: dusík, CO2 laser, podofylín, veregen, wartec,...

V mnohých starých aj nových diskusiach sa tento problém rozoberá, no nenašla som žiadnu osobu, ktorá daný problém vyriešila z dlhodobého hľadiska. Mám naštudovaný tento typ vírusu, čiže netreba písať, čo to je a ani akým spôsobom sa to lieči. Prosím, napíšte z vlastnej skúsenosti len to, aký typ liečby vám skutočne zabral. Každý, kto s týmto problémom bojuje alebo bojoval, musí vedieť v akom zúfalstve sa nachádzam.

Pomôžte prosím

Cliattsi

mozete sa z toho dostat pomerne jednoducho - vilcacora (zvysenie imunity) A najhlavnejsie - MONOLAURIN

RNG:
Chcel by som priodat do roznych antiviralnych, co som tu spomenul na
roznych viralnych temach(herpes, hpv, ebv, cmc, hepC...) aj produkt z
kokosoveho oleja, monolaurin. Podla roznych literatur, je to silne
antiviralna latka, pracujuca rovno na virusovych DNA. Davka je 3 az 6
gramov denne.

-odkaz odstránený-

www.google.sk

Ak sa date na tuto liecbu a pomohlo by vam to, tak by som bol rad, keby si mi napisala aj cez email. Diky.
Monolaurin sa objednava zo zahran. obchodov, ale
nemozem tu robit reklamu,ale najdes to urcite.
Je to vraj bezpecne a vytazok z kokosov. orechov.

A mohla by si mi napisat, ako sa citis/te po psych. stranke, ci nahodou sa u teba neobjavila taka apatia do zivota.-?