Ahojte,
S manželom máme genitálne bradavice a bojujeme s nimi už 4 roky. Môj manžel ich mal ešte keď sme sa spoznali. Vypálili mu ich laserom a odvtedy prešiel rok, kedy sme boli obaja zdraví. No po tomto roku sa spustil boj, kedy sme za 4 roky vyskúšali snáď všetky typy lokálnych odstraňovaní a niekoľko druhov liekov a výživových doplnkov na imunitu. Minuli sme tisíce eur a stále ich máme. Momentálne každý mesiac chodíme na lokálne odstraňovanie CO2 laserom, čo je rýchle a drahé. No chodíme tam na odstránenie každý mesiac a vždy sa po mesiaci malé ďopky objavia. Pomôžte prosím.
Lieky na imunitu: hliva ustricová (beta glukán) sme brali vyše roka, manžel bral aj lyzín (esenciálna kyselina), isoprinosine sme brali obaja,...
Lokálna liečba: dusík, CO2 laser, podofylín, veregen, wartec,...
V mnohých starých aj nových diskusiach sa tento problém rozoberá, no nenašla som žiadnu osobu, ktorá daný problém vyriešila z dlhodobého hľadiska. Mám naštudovaný tento typ vírusu, čiže netreba písať, čo to je a ani akým spôsobom sa to lieči. Prosím, napíšte z vlastnej skúsenosti len to, aký typ liečby vám skutočne zabral. Každý, kto s týmto problémom bojuje alebo bojoval, musí vedieť v akom zúfalstve sa nachádzam.
Pomôžte prosím