Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ľudia, ktorí kontrolujú

Príspevok v téme: Ľudia, ktorí kontrolujú
jumbacisko

Čo si myslíte o ľuďoch, ktorí kontrolujú čo druhí robia? Takí čo musia vedieť s kým sa rozprávam, nazerajú ponad plece do mobilu, počítača atď? Vyzvedajú stále kto to je, o čom som sa s ním bavil? Prečo to robia? A čo to znsmená ak to robí rodič svojmu dospelému dieťaťu?

Lollka

Tvoja mama ta stale berie ako male nesamostatne decko ktore je prilis neschopne a preto ho musi vo vsetkom kontrolovat. Lebo je presvedcena ze bez jej dozoru by si urcite vyviedol nejaku kravinu. Toto ti bude robit aj za 20 rokov, to su take typy. Nakolko si jej decko tak ju tazko zmenis. Najlepsie bude odstahovat sa a ak by sa ti starala do zivota aj potom, ze ti trebars bude kazdy den vyvolavat a pytat sa kde si bol, s kym, davat nevyziadane rady, tak jej musis urcit hranice a jasne povedat ze toto si nezelas.

jumbacisko

Jurofik: ver mi, som o polovicu mladší, takže všetko spomenuté ide mimo mňa.

Zaujíma ma ale ako s takými ľuďmi vychádzať? Ako si vytýčiť hranice, keď ich vôbec nerešpektujuˇ´?

Jurofik

Alebo si divny ty, mozno si 40r chlapina, doteraz slobodny a zijuci s rodicmi, v robote sa ti z toho posmievaju a rodicia doma by boli uz radi, keby si konecne zdvihol rit, odstahoval sa a konecne mali uz aj to vlastne sukromie :-D

Preteba

Takí ľudia sú nevyrovnaní, manipulatívni. Ani rodičia by nemali toto robiť, pokiaľ je dospelý. Nedáva svojmu dieťaťu osobnú slobodu, majú pocit, že ho musia neustále poučovať, lebo mu nedôverujú.

NaRovinu

Robia to preto, aby mohli ohovárať.
A čo sa týka poslednej otázky, to neviem. Asi chcú mať svoje dieťa pod kontrolou.