Mám 29 rokov, prednedávnom som sa zoznámil s jednou holkou. Má tiež 29 rokov, keď sme sa bavili o vzťahoch, tak som sa dozvedel, že za posledný rok mala 5 vzťahov, vraví že má na chlapov smolu. Je to normálne mať 5 vzťahov za rok. Chcel by som vedieť váš názor. Dík.
5 vzťahov za rok
az take divne to zase neni. Su ludia ktori to neberu az tak vazne a tam sa to moze dost striedat. Su takisto zeny ktore nevedia byt same a aj ked nikoho nemaju tak si najdu niekoho aspon zatial. Hlavne si uvedom ze normalne neni to co si niekto na nejakom fore povie.
No inak je zvlastne ze ti to vobec povedala, zeny by sa nieco taketo skor snazili utajit. Mozno je divna alebo velmi naivna.
skor ako 5 vztahov mohla mat 5 milencov, alebo ich mala 15 a tich pravidelnejsich oznacila ako "vztah" :D mala na chlapov smolu, to co znamena? boli vsetci mimo? alebo je ona mimo? alebo o co jej ide? to posledne rychlo zisti a budes jej siesty....
Asi tym chlapom na nej nieco vadilo. Ked ste spolu o com sa rozpravate? Ak sa rozpravate.
Asi tym chlapom na nej nieco vadilo. Ked ste spolu o com sa rozpravate? Ak sa rozpravate.
A vies dovod pre ktory tie vztahy stroskotali?
Tak smola moze byt raz. Dva razy. Tri?) No ale 5x?? A to vsetko za 1r? Urcite aj dovtedy mala vztahy, nezacala asi od 28r so vztahmi) No mne by uz svietila v hlave kontrolna signalka :D pozri. Opytaj sa jej na tie priciny krachov? Lebo ak tie konce maju spolocne menovatele ukazovatele, tak to uz o niecom svedci, ma to uz vypovedaciu hodnotu a vyznamnost. Lebo ak piati ci mozno uz kolki predtym skoncili s nou (ci ona) vztahy pre TO ISTE, tak preco by si mal byt prave ty zrovna vynimkou? Vsak sa stretavajte spoznavajte postupne. Pravda tak ci tak, skor ci neskor vyjde na povrch. Nemusite predsa hned skakat do vztahu. Stretavajte sa spolu ako kamosi znamy a uvidis. Pretvarovat sa nevydrzi clovek donekonecna a vecne. A hlavne vyvijaj aktivity cinnosti, rozne situacie. Tam sa najskor prejavi. Lebo ak vzdy budete sediet necinne v kaviarni ci kde a popijat kavu caj, tazko ju len tak spoznas z jej reci, jak sa ti bude prezentovat. Takze sup-sup do realu a stale nieco robte, rozne aktivity cinnosti a situacie vyvijaj a sleduj ju, spoznavaj. Ako sa v tych roznych situaciach sprava chova, ako reaguje (nielen na teba, ale aj k inym - detom ci starsim ludom, znamym alebo k neznamym ludom-casnik predavcka ai), ci aka je pri zabave, praci, sporte, hre nakupoch ai ai
A este nieco. Zeny cisla zvyknu uberat a muzi pridavat)
Neznasam ten sedlacky vyraz "holku"
Mozno fakt mala smolu. Ak je naivnejsia a dobrak naleti akemukolvek debilovi taku by si si mal o To VIAC vazit..ja mam taku a sme manzelia uz prvy rok. Ale poriadne pozoruj aka je. Pekne ze bola uptimna k tebe a neklamala
Hm dost aktivna sa mi zda