Ahojte sama neviem ako sa zachovat nikdy som sa s nicim poddobnym nestretla v zivote.Mam partnera 2 rok vztah s nim je ako med a jed neustale sa to trieda.Najnovsie ma zacal urazat doslovne mi napise .ze mu je so mna na grcanie a ze som trapna,ze ma vypite aj do pic mi nadal 2x.Rano mu je vsetko luto a ospravedlnuje sa.Neviem co mam robit vsetko na svete by som mu zniesla ,ale taketo chovanie neviem nejak prekusnut :( rozhovor nepomohol on ked je vytoceny vsetko si ja zliznem.
Partner ma uraza
ferihitika daj si lieky uz!!!!!!!!!!!
Tam je asi problem v tom ze ty si sikovnejsia, davas mu to pocitit a muzi taketo nieco vacsinou zle znasaju. Ak by bol zrely a sebavedomy jedinec tak s tym problem nema, ale to evidentne nie je. Bol zrejme zvyknuty z byvalych vztahov ze on je ten sikovnejsi a obdivovany a zrazu je to opacne a nezvlada to. Mozes este skusit nedavat tak velmi najavo to, ze si sikovnejsia. Ked urobi nieco dobre tak ho pochval. Davaj mu najavo ze je sikovny a tebou obdivovany. Povedz mu trebars, ze si nanho hrda jak dobre zvladol tuto zakazku, ze ty si od nej ucukla len preto, ze si vedela ze on to zvladne lepsie. A pod. Ak by to nepomohlo tak nohy na plecia.
Lubim ho ked je ok.Mame spolocne zaujmy ,plany.. sme v rokoch planujeme rodinu,rozumieme si.Mala som aj ine vztahy ale tento je kvalitnejsi az na tie cierne chvile.Raz mi babka povedala,ze v ziadnom vztahu nebudem nikdy spokojna na 100%.ze v kazdom len na 80%a zbytok je tolerancia :(
Uz chapem. Mam poslednu otazku - z akeho dovodu si s nim? Vies o tom, ze kazdy vztah je doborovolny a byt v nom nemusime, najma ak nas nerobi ten clovek stastnym? Bojis sa, ze budes chvilu sama? Alebo co donuti mladu, sikovnu zenu, aby dobrovolne udrziavala taky vztah?
Nie niesom typ na rypanie,ked sa vytoci ja som ticho on sa nahneva aj na to ,ze dam pohar zlava do prava ked pije.Neoponujem mu ani nevyvolavam hadky.Skor on inklinuje k tomu aby hadka vznikla.Naposledy sa vytocil preto .ze sme mali zakazku ja som ju mala nastarosti a riesila ju ,ale on sa ujal vedenia cize stiahla som sa do uzadia a nehala ho ved predsa je to jeho firma a ked chce byt aktivny prenehala som mu vedenie tej zakazky,nakoniec som bola ja krava.Cize sme sa zle pochopili som vyhodnotila situaciu ja.Ale on ma hned zacal urazat :( pritom som sa obchodu venovala na 100%aj dokocila by som ho sama na 100% sama.
dobre, si sikovnejsia nez on a on je nezrely jedinec, ktory sa s tym nevie zmierit. Ale aj tak to nie je dovod, aby ti hrubo nadaval. Ked ti napisal alebo povedal tu nadavku, co tomu predchadzalo? Hadka? Ked sa vytoci, sedi na sedacke, z nicohi nic zacne zjapat? Ty si ticho, nezaparas do neho, neponizujes ho, vsetkooo je absolutne idealne?
Som sikovnejsia ako on v tom je asi problem.Ked zacal podnikat nastavila som mu spolocnost a ceny tak aby mu rychlo stupal zisk.V oblasti v ktorej sa zacal venovat mam celozivotne skusenosti.Co sa mna tyka niesom na od neho zavisla mam svoj prijem aj dom a vsetko co potrebujem.Sam mi povedal.ze samostanu partnerku este nemal vzdy len zienky domace.Je mi luto sa vzdat tohto vztahu preto vo vsetkom si rozumieme .ale ked si vypije alebo vytoci sa vobec sa nekontroluje.Netusim ako s nim pracovat v tejto oblasti aby ma neurazal.
Rada by som sa opytala, co mu robis ty. Preco na teba takto reaguje. Ak by ti takto veci hovoril/pisal bez dovodne, len tak lebo je nedela a on ti nema co povedat, poviem si ok, je to psychopat....Ale zivotne skusenosti ma naucili, ze ludia radi prikrasluju, zatajuju...Tak sa priznaj, aka si ty k nemu :) Co predchadza tomu, aby ti napisal, ze si pitcha? Co predchadza tomu, ze ti napise, ze mu je z teba na grcanie?
Rozíď sa s ním. Si naivná, ak si myslíš, že to bude lepšie. Bude to len horšie, ver mi. Ak ho aj napriek jeho správanie miluješ, asi sa pogrciam ja. Rozchod je to najlešie, čo môžeš pre seba urobiť.