Sebeckost- mat dieta

Príspevok v téme: Sebeckost- mat dieta
Alala

Ahojte, chcela by som vediet nazor. Uz cez 2 roky sa snazime s mamzelom o babatko, ale nedari sa. Kedze to uz tak dlho trva, mala som uz dost casu sa nad vsetkym rozmyslat. A v poslednej dobe ma zacina trapit jedna vec. Mam plasticku operaciu nosa (bol nepekny), usi (odstavali mi), a mam silikony v prsiach (bola som uplne plocha). Teraz po tych operiach som uz zrejme sympaticka, viac ludi mi to vravi, ze som pekna. Ale bojim sa, ci nie je odo mna egoisticke s mojimi genmi- odstavajuce usi, nepekny nos a plocha hrud mat babatko. Obavam sa, ze to vsetko podedi. Moj muz je fesak, malo by po kom babo zdedit pekny nos, uska..Ale vela krat co vidim dieta podedi vzdy to horsie zo vzhladu rodicov. A ked si predstavim, ze bude trpiet ako ja kym som bola mala kvoli vzhladu, je mi smutno. Ci nikto taketo veci o genoch vzhadu neriesi?

vila zubienka

Nerozmýšlala si nad tým ,že vlastne nemáš dieťa preto že si ho jednoducho nezaslúžiš, nakoľko ty chceš len dokonale pekné dieta?

Asi by si ani dieťa nemala mať, lebo ak by bolo náhodou škaredé ,tak ho odložiš ako psa do útulku?

maspravdu

Keď tak nad tým premýšľam, asi dieťa nebudem chcieť mať. A to mám deti rada. No nechcem, aby sa trápili pre to, čo po mne zdedia.

maspravdu

takajerealita má pravdu. Ja som ako príklad. Odmalička nepovšimnutý, utiahnutý človek, zatiahnutý do kúta a ešte aj škaredý. Tiež by som bola šťastná, keby som sa nenarodila. Teraz tu musím trpieť.

takajerealita

mrauka lenze to bohate a pekne dieta bude mat dobry zivot, vystuduje dobru skolu a kedze bude uspesne bude mat na Slovensku vela priatelov a znamych. Kdezto chudobne utiahnute dieta bude nepovsimnute niekde v kute a bude sa tu len trapit..

Mrauka

Som rada, ze moji rodicia nezmyslali podobne ako v tejto teme. Dnes by som tu zrejme nebola.
Neviem, ci maju pravo sa rodit, iba krasne, bohate a zdrave deti s dokonalymi genmi a buducnostou.
Sebeckost je premyslat, ci moje dieta bude dost krasne, aby bolo hodne zivota.

Rada_neznamej

Aj ja sa nad tym zamyslam. Nehovoriac o ludoch, co maju v rodine nejaku chorobu a aj tak sa mnozia ako potkany! Pripadne ziju v jednej kutici a nemaju ani co do huby. Potom tu mame krasne pribehy do modreho z neba. Niektorym ludom netreba decko ani zdialky. Nezodpovedne ubohe existencie.

simiona

Pozri sa. Mne odstavaju uši, prsia mám veľmi malé, jednotky. A pri týchto nedostatkoch sa mi stalo, že so mnou chceli chodiť 3 chlapci naraz. Ale to bolo dávno, to som mala 21 rokov. Ach, tie staré, dobré časy.

Jana Lukacova

Alala: Ak svoj prístup nezmeníte, Vaše bábätko bude trpieť bez ohľadu na to, ako bude vyzerať...poopravím Vás, Vy sama netrpíte preto, ako vyzeráte, trpíte preto, že sa nechávate poháňať nejakou predstavou o dokonalosti namiesto toho, aby ste sústredila pozornosť na bôle, ktoré v sebe máte nevysporiadané...rodíme sa dokonalými, hodnotnými - takí akí sme...posadnutosť výzorom a „prerábaním sa“ podľa nejakých vymyslených vzorov krásy je zaručená cesta k utrpeniu...

Lollka

Tak toho by som sa nebala. Hodnota cloveka sa predsa neurcuje tym ci ma pekny nos alebo dokonale krasne usi. Ty musis byt v prvom rade sebavedoma a potom dokazes vychovat zo svojho dietata kvalitneho cloveka aj keby nieco z tvojho vzhladu zdedilo. Vzhlad je v dnesnej dobe precenovany a ano, krasni ludia to maju v zivote lahsie ale ak naucis svoje dieta sebadovere a das mu pocitit ze je vynimocne take ake je, presadi sa aj s krivym nosom a plochym hrudnikom. Zas nie je tak vela ludi co su od prirody dokonale krasni a ziju a mnohi stastne.