chalani ,muzi co si vsimate na zenach co sa vam paci ???

Zuzana835

Som zena ale myslim si ze muzov na zenach pritahuje hlavne to ked je zena prirodzena a na nic sa nehra.Vsetkeho prilis skodi ci je to krasa ,sebavedomie to je jedno .Nikdy som nemala nudzu o chlapov a niesom.topmodelka.Proste vzdy som sama sebou nie prilis afektovana,precitlivela a samozrejme zmysel pre humor nesmie chybat.Hlavne urobit si srandu sama zo seba

Michael29

Nepáči:
prehnané sebavedomie keď si ženská o sebe myslí že je najmúdrejšia, všade bola a všetko vie najlepšie, keď sa z iných radá vysmieva a je uštipačná, keď sa nosí ako gazela a chce byť stredom pozornosti toto výslovné neznášam na ženách lebo to pôsobí neženský ale mužsky a arogatne a dominantne. Potom je to prehnaný mejkap, tmavý alebo krikľavý ruž a vyzerá ako úpírka alebo klaun z cirkusu, prehnane dlhé nalakované nechtiská, podpätky že v nich chodí ako by sa mala zlomiť, potom prehnané vychudnuté alebo opak pretučnelé postavy u žien, ukričané ženy s krikľavým výrazným hlasom a ženy ktoré prehnané míňajú peniaze na ošatenie a rozhadzujú peniaze
Páči: jednoduchosť, skromnosť, nežnosť, éterickosť, slušnosť, rozvážnosť, uvedomelosť... žena pri ktorej mám pocit že ju chcem chrániť a byť po jej boku keď to potrebuje. Čiže opak prehnane sebavedomej harpii ktoré som vyššie opísal :D

dalsi

Mne sa asi paci na zenach vsetko :D, radsej nemenujem take mnozstvo, okrem toho co sa mi nepaci.

Nepaci sa mi, ked su velmi silne(postavou), odpudzuju ma feministky, a velmi schopne vo vsetkom(citim sa pre take v zivote zbytocny).

Vonava

Som žena ale tiež sa mi na ženách páči také to zdravé sebavedomie. To isté u mužov. Ďalej čo sa týka výzoru, keď sa žena o seba stará, nemusí byť nastajlovana, no stačí keď ma upravené obočie, žiadne fuzy, zdravé vlasy, postavu nerozkysnutu vysedávanim pred tv a hlavne keď je čistotna. To iste by mal mať zdravý sebavedomý muž, starať sa o seba, vedieť sa vkusne obliecť, nejaký pekný účes, nezanedbávať vzhlad- to ma vie odpudit a musí byť taktiež čistotny a používať Antiperspirant!!

markoKarol

mne sa páči na ženách úsmev,zuby :) je to + keď sa vie pekne usmievať/smiať.
Potom za mňa osobne zadok,pekný športový :)
ale zaručený je ten úsmev :) pre každú ženu!!

Modra vlocka

Aj ja si vyberám krajšie kusy, napríklad pomaranče v obchode. Diskriminujem aj iné ovocie a zeleninu, veď to nemá dušu, city, tak prečo sa pinkať s asymetriou. Dôležité je predsa to, čo vidím.