a co vas vie naopak uplne odpudit od zeny?
chalani ,muzi co si vsimate na zenach co sa vam paci ???
Som zena ale myslim si ze muzov na zenach pritahuje hlavne to ked je zena prirodzena a na nic sa nehra.Vsetkeho prilis skodi ci je to krasa ,sebavedomie to je jedno .Nikdy som nemala nudzu o chlapov a niesom.topmodelka.Proste vzdy som sama sebou nie prilis afektovana,precitlivela a samozrejme zmysel pre humor nesmie chybat.Hlavne urobit si srandu sama zo seba
Michael pekne.
Cize submisivna chudera, ktoru budes moct deptat.
Michael, si zadany? :D :D
Nepáči:
prehnané sebavedomie keď si ženská o sebe myslí že je najmúdrejšia, všade bola a všetko vie najlepšie, keď sa z iných radá vysmieva a je uštipačná, keď sa nosí ako gazela a chce byť stredom pozornosti toto výslovné neznášam na ženách lebo to pôsobí neženský ale mužsky a arogatne a dominantne. Potom je to prehnaný mejkap, tmavý alebo krikľavý ruž a vyzerá ako úpírka alebo klaun z cirkusu, prehnane dlhé nalakované nechtiská, podpätky že v nich chodí ako by sa mala zlomiť, potom prehnané vychudnuté alebo opak pretučnelé postavy u žien, ukričané ženy s krikľavým výrazným hlasom a ženy ktoré prehnané míňajú peniaze na ošatenie a rozhadzujú peniaze
Páči: jednoduchosť, skromnosť, nežnosť, éterickosť, slušnosť, rozvážnosť, uvedomelosť... žena pri ktorej mám pocit že ju chcem chrániť a byť po jej boku keď to potrebuje. Čiže opak prehnane sebavedomej harpii ktoré som vyššie opísal :D
mitt ja uz na Slovensku ani priemerne zeny nevidim...vsetko tucne v okuliaroch a skarede....
Mne sa asi paci na zenach vsetko :D, radsej nemenujem take mnozstvo, okrem toho co sa mi nepaci.
Nepaci sa mi, ked su velmi silne(postavou), odpudzuju ma feministky, a velmi schopne vo vsetkom(citim sa pre take v zivote zbytocny).
Som žena ale tiež sa mi na ženách páči také to zdravé sebavedomie. To isté u mužov. Ďalej čo sa týka výzoru, keď sa žena o seba stará, nemusí byť nastajlovana, no stačí keď ma upravené obočie, žiadne fuzy, zdravé vlasy, postavu nerozkysnutu vysedávanim pred tv a hlavne keď je čistotna. To iste by mal mať zdravý sebavedomý muž, starať sa o seba, vedieť sa vkusne obliecť, nejaký pekný účes, nezanedbávať vzhlad- to ma vie odpudit a musí byť taktiež čistotny a používať Antiperspirant!!
mne sa páči na ženách úsmev,zuby :) je to + keď sa vie pekne usmievať/smiať.
Potom za mňa osobne zadok,pekný športový :)
ale zaručený je ten úsmev :) pre každú ženu!!
Aj ja si vyberám krajšie kusy, napríklad pomaranče v obchode. Diskriminujem aj iné ovocie a zeleninu, veď to nemá dušu, city, tak prečo sa pinkať s asymetriou. Dôležité je predsa to, čo vidím.