môžete mi niekto vysvetliť ako je možné že dvaja spolu žijú 7 rokov a stále si spolu pisu na Viber.je to normálne?pretoze vobec si neviem predstavit o com si tak mozu pisat ked su uz spolu.vy mate tiez take vztahy ze aj ked ste spolu tak dlho a niekolko hodin ste bez seba tak si este aj pisete?a ked tak akoze o com???
dlhorocny vztah a neustale chatovanie si.nechapem...
no a?
co je natom? Normalka, ked su od seba prec niekde v inom meste alebo aj v ramci jedneho mesta tak preco by si nemohli pisat, ved sa mozu dohadovat o niecom napr. o nakupe niecoho, o vybaveni niecoho napr. u lekara, na urade a tak sa informujju nie?
Ja sa so svojim vidim kazdy den v praci a to som jeho milenka lebo je zenaty a mimo prace si piseme aj ked sme sa v praci videli osem hodin spolu a co, pridem domov a piseme si ked sa uz nemozeme vidiet alebo sa dlhsie nevidime niekolko hodin. Niektori si pisu na viberi, ini na messengeri a iny na pokeci kazdy si najde to svoje...
A prosim ta, by ma zaujimalo ako ty vies ze niekto so sedemrocnym vztahom si pise cez viber? Ako ty to mas odsledovane ci co?