môžete mi niekto vysvetliť ako je možné že dvaja spolu žijú 7 rokov a stále si spolu pisu na Viber.je to normálne?pretoze vobec si neviem predstavit o com si tak mozu pisat ked su uz spolu.vy mate tiez take vztahy ze aj ked ste spolu tak dlho a niekolko hodin ste bez seba tak si este aj pisete?a ked tak akoze o com???
dlhorocny vztah a neustale chatovanie si.nechapem...
To akože co pozeráš čas kedy boli jeden alebo druhý online na viberi alebo na messengri a tak a podla toho to usudzujes ze si spolu píšu? Alebo ako si prišla na to ze zrovna spolu sú v kontakte tomu nerozumiem. :D očividne ta to nejako žerie :D
Aj ja bývam s priatelom a tiež si píšeme každý deň nepríde mi nič divne na tom, akože zato ze sme spolu stále doma tak už si písať nemôžme alebo ako :D presne ako tu bolo spomínané bud sa dohadujeme na niečom kedy kto príde ci niekam nepôjdeme alebo co sa komu stalo napr v práci alebo tak bežné situácie klasika
áno, príde mi to normálne. my si tiež píšeme, napriek tomu, že spolu bývame a aj napriek tomu, že už sme spolu x rokov...
a čo riešime? rôzne.. praktické veci (kto nakúpi, kedy kto príde domov, kde sa kedy vyzdvihneme autom, atď), zdôverovanie sa o situácii čo práve robíme, čo sa zaujímavé udialo atď atď, správy "o ničom" (tak ako sa dá vždy o niečom rozprávať, tak sa dá vždy o niečom aj písať, ak je to spriaznená duša) a áno, aj prejavy lásky :-)
jasné, netreba byť zavesený na mobile 24/7, ale byť v kontakte na viberi s milovanou osobou mi príde úplne OK ;-)
Zavidis?
Ty jej ho chces prebrat alebo co riesis? Presne takito hnusni ludia ako ty ma privadzaju do nepricetnosti. Toto je chore, daj sa liecit. Tak asi si maju o com pisat, ci co im to chces zakazat?
Vysvetli mi prosim pohnutky k tvojmu psychopatickemu spravaniu spehovania druhych ludi.
to ze mi hrabe to neriesme :-)
cas?ved to je za par sekund.nezabera mi spehovanie hodiny :-)
mam na to svoje dovody preco to robim,len som chcela vediet ze co si take mozu pisat ked su furt spolu a ked niesu tak aj pisu
mna by zaujimal skor ten uchylny dovod tohto spehovania a kde na to autorka berie akoze vobec cas :D
O co ti ide? Taketo zavistlive mrchy su najlepsie...aj keby si pisali, ze sa lubia, co ti do toho?
sledujem cas na viberi.skoda ze neukazuje s kym si pise,ale podla mna s nou.oni si totizto sj v praci zvxknu pisat a to robia spolu v jednej budove,preto nechapem co take mozu rozoberat.hadam si nepisu ako sa lubia :-)
Luckapucka
dá sa to zistiť ale len kedy bol kto online na Viberi v akom čase tak isto ako na Messengeri ti to ukazuje ale s kým konkrétne si daný človek píše nezistíš ak ti o tom sám nepovie takže tiež by ma zaujímalo ako to autorka vie.
Aj ja si so svojím stále píšem a to bývame spolu, to je zvyk...stále je o čom :-) ani ti neviem povedať o čom, o hocičom, čo sa stane...keď nie sme napr. spolu, že idem preč cez víkend alebo tak zas si píšeme a celý deň.
A to sme spolu už dlho.