Preco musia ludia pdsudzovat druhych aj na zaklade toho, co jedia? Uz ma tak strasne hneva, ako si zo mna ludia neustale robia srandu. Som veganka a nikdy som nikomu nedavala rozumy o tom, ako ma prestat jest maso a zivocisne vyrobky. Ale naopak? Ostatnym nerobi problem sa zo mna smiat, utocit na mna, robit si standu z veci, ktore su pre mna citliva tema. Nechcem sa s nikym hadat a robit si zbytocne problemy, hlavne v praci. Ale preco to stale musia robit? Smiat sa, ze ma vypustia napast sa travy, ked s nimi neccem ist na obed (nosim si vlastny). Provokovat, aby som svoje zarobene peniaze davala na zvierata v bitunkoch. Toto sa akoze zda vazne ludom smiesne?! Este moja primitivna kolegyna, ked si prinesie obed a naschval sa ma pyta, ci si nedam, hovori ako to super voni a ake je to paradne, hovori na ake vsetky veci zomriem, lebo mi chyba to a to. A pritom moja strava je zdrava a velmi pestra. Ona do seba cely den tlaci suche pecivo.
Stale ma provokuju
Lebo su sproste ovce beeee, zavidia ti, ze mas pevnu volu a oni by mozno radi aj prestali tolko zrat, ale nedokazu to, tak si svoj komplex menejcennosti vybijaju na tebe. Nehovoriac o tom, ze vegani mavaju krajsiu postavu aj plet, vlasy, celkovo. Cize dvojita zavist. Nie su nahodou tvoje kolegyne tucne mrochty? Tu mas odpoved
Najzlatšia je moja babka: ,,Daj si fašírky, daj! '' odpoviem jej : ,, Nedám, nedám!" :) Nič zložité, neber si to tak.
V kazdom kolektive,ci skupine,sa casom najde niekto co sa odlisuje. Taka cierna ovca. A neni to ani jeho, ci jej vina. Proste vytvori sa skupina ktora si na zaklade niecoho odlisi jedneho so skupiny a tomu zneprijemnuju zivot. Ostatny aby sa tiez nestali obete sa pridaju k tej vacsine.
Ignoruj ich,alebo zmen pracu. Lepsie to tam uz nebude.
nechaj to tak!taká je moja odpoveď.
Sme v 21. storočí kde si môže robiť človek čo chce a jesť čo chce.Neviem presne čo ti vadi?vadia ti osobne oni?pred sa nieje všetko len o jedení? to sa s nimi nebavíš aj mimo obedu?vadia ti ich reči alebo oni samí?Prepáč ale nechápem čo tu píšeš!
Ak tam máš kamaráta/kolegu s ktorým si vychádzaš tak ten ťa nebude brať inak ako za vegána,bude mu to jedno!
jednoducho odíď!! nájdi si inú prácu lebo ak tomu chápem,moc ťa tam nemusia!!
Nuž, uniformita už skončila, teraz sa asi bojuje za to, aby sa vrátila, ani sám neviem. Jeden je taký, druhý hentaký, tretí onaký.