olivkalivka,
takže tvoja liečba bola u pani Albertovej úspešná? Keď už doberieš poslednú kúru. A s liekmi si problém nemala, chodili ti načas? A chodila si aj priebežne na nejaké tie kontroly, osobne sa porozprávať s doktorkou Albertovou o tvojej liečbe?
A ak sa smiem spýtať, tvoje zdravotné problémy súviseli s trávením? Rozumiem, že je to osobné, ale bolo by to pre mňa motivujúce, keby si sa liečila u pani Albertovej na tráviace problémy a liečba ti pomohla.
Ja naozaj nerozumiem od čoho závisí, že sa pani Albertová niektorým jej pacientom venuje neustále, to sú presne tí, ktorí ju nevedia vynachváliť a potom je tu veľa takých, ktorým sa až tak nevenovala počas liečby a neodpisovala in na emaily ani smsky.... Bohužiaľ, mne zatiaľ tiež nevenovala pozornosť, za tie 2 mesiace mi neodpísala zatiaľ ani raz k mojej liečbe, tak neviem.... Dúfam, že sa to zlepší :/
Ja som pani Albertovej naozaj vďačná, že ma ešte vzala aj vzhľadom na jej vek a že už mohla kľudne ísť do dôchodku, pretože by som inak skončila asi veľmi zle, ale tiež som od toho čakala niečo iné a mrzí ma táto komunikácia, že vôbec nefunguje....:/
Ale blahoželám k tvojej úspešnej liečbe, že si to zvládla aj napriek zložitej komunikácii :)