Ľuba Albertová 2018

Príspevok v téme: Ľuba Albertová 2018
mixxu

Zdravím všetkých čo sa u nej liečia alebo uvažujú o tom. Mám otázku - odpisuje/ volá Vám? Pretože ja mám neskutočné problémy sa k nej dovolať, dopísať na e-mail už nejde od min. roku (konca),atď. Zaujíma ma či ostatní pacienti majú takýto problém, lebo ja sa už neviem ani poriadne dostať k novým liekom...jej asistenku vraj zrazilo auto či čo a tá neodpisuje tiež.

Ester1298

olivkalivka,
takže tvoja liečba bola u pani Albertovej úspešná? Keď už doberieš poslednú kúru. A s liekmi si problém nemala, chodili ti načas? A chodila si aj priebežne na nejaké tie kontroly, osobne sa porozprávať s doktorkou Albertovou o tvojej liečbe?
A ak sa smiem spýtať, tvoje zdravotné problémy súviseli s trávením? Rozumiem, že je to osobné, ale bolo by to pre mňa motivujúce, keby si sa liečila u pani Albertovej na tráviace problémy a liečba ti pomohla.
Ja naozaj nerozumiem od čoho závisí, že sa pani Albertová niektorým jej pacientom venuje neustále, to sú presne tí, ktorí ju nevedia vynachváliť a potom je tu veľa takých, ktorým sa až tak nevenovala počas liečby a neodpisovala in na emaily ani smsky.... Bohužiaľ, mne zatiaľ tiež nevenovala pozornosť, za tie 2 mesiace mi neodpísala zatiaľ ani raz k mojej liečbe, tak neviem.... Dúfam, že sa to zlepší :/
Ja som pani Albertovej naozaj vďačná, že ma ešte vzala aj vzhľadom na jej vek a že už mohla kľudne ísť do dôchodku, pretože by som inak skončila asi veľmi zle, ale tiež som od toho čakala niečo iné a mrzí ma táto komunikácia, že vôbec nefunguje....:/
Ale blahoželám k tvojej úspešnej liečbe, že si to zvládla aj napriek zložitej komunikácii :)

olivkalivka

Liečim sa u nej niečo vyše roka, čaká ma u nej posledná kúra..
Keby som to zhodnotila ako to bolo všade po internete písane, že ako sa pacientom venuje, ako je s nimi neustále v kontakte, aka je prísna...aj ona sama na vyšetrení veľmi dbala na emailoch a že keď sa prestanem ozývať so mnou skončí. Realita bola, že zo začiatku liečby asi 2mesiace mi odpísala vždy, aj zdvihla telefón, napísala sama čo je nové. Potom mi už prestala odpisovať tak často a ja som sa bála, či jej mojej maily chodia aby sa na mňa nevykašlala, lebo mi jej lieky veľmi pomáhali a to bolo to posledné čo ma mohlo zachrániť....Odvtedy bola so mnou ochotná volať asi raz a na maily mi jej odpovede už ani nechodili. Občas mi na sms odpísala ďakujem za info. Keď som jej raz napísala sms, že má odo mňa email tak mi odpísala že mi naň odpovie ale nedočkala som sa. Neviem čím to je, či už na to nemá tolko času lebo má aj mamu chorú a musí sa jej venovať...Keby mi tie jej lieky nezaberali tak by som sa možno trošku aj hnevala.

Ester1298

Ahoj olivkalivka,
a ty sa u nej ako dlho už liečiš? Ja som to akurát stihla pred koronou, liečim sa na tráviace problémy a doktorka Albertová mi ani nestihla vypracovať diétu, čo je pri mojej liečbe podstatné. Akurát beriem tie lieky, ale je to ťažké, keď nemôžem jesť takmer nič :/
Takže tebe kedy naposledy odpísala?

olivkalivka

Ahoj Ester,
Ja sa u nej tiež momentálne liečim. Mne dokonca ani tento jej email neprišiel. Tiež som jej písala asi pred 2mi týždňami, lebo som mala problém, na ktorý sa liečim a neodpísala. Odkedy sa liečim tak celkovo viac neodpísala ako odpísala, vrátane keď som mala problém. Takže ja už som si zvykla...

Ester1298

Lieči sa tu prosím Vás aktuálne niekto u doktorky Albertovej? Pretože 31.4 ešte napísala predpokladám všetkým jej pacientom email, aké je teraz dôležité pravidelne písať emaily o našom zdravotnom stave každé 2 týždne, odvtedy som jej už písala dvakrát a zatiaľ mi vôbec neodpísala, pričom to bolo naliehavé, týkalo sa to mojej liečby. Neviete niekto, čo sa deje?

Wurfel

Neodpisovala ale už pracuje. V stredu som dostala odpoveď. Zrazilo ju auto a robí teraz z postele - odpisuje. Aj oni sú len ludia. Čo mám priamo info od pani Albertovej máva velké problémy s mailami. Ked mi to vysvetlovala čo sa jej deje ako jej schránky stále ludia zaspamujú tak odvtedy jej píšem už len výnimočne a nie ako predtým každý deň. Som pochopila že to ked robí každý nemôže to predsa dokázat každému odpisovať. A hlavne si ludia uvedomme že ona toto robi zadarmo. Kde nájdete psychológa alebo liečitela ktorý je ochotný si s vami dopisovať to naozaj vo svete tak nefunguje. Tak nechcite od nej aby na každý váš mail hned prišla odpoved. To som tak čakala ja a ked neodpísala som bola nervózna no ale tak to fakt nejde. Si myslím že niekedy toho už može mať aj ona fakt dosť ved nemá jedného pacienta. A hlavne každý ked tam nahúka svoje problémy tak to musí byť strašné aj čítat. Ja píšem len ked je to fakt vážne a nie na tú adresu na stránke lebo tá jej skoro vobec nefunguje. Jej sekretárka ked jej napíšeš ti pošle jej správnu adresu.