caute kocky v lete mam malicku svadbu na urade prosim mohli by ste mi poradit nejake vhodne saty na moju svadbu? Dlhe biele jednoduche..popripade mi sem mozete dat aj fotky :) daakujeem
ake saty na jednoduchu malu svadbu na urade?
Pre jednoduchú svadbu na úrade sa nehodia šaty s vlečkou alebo mohutnou nariasanou sukňou. Na tvojom mieste by som buď zvolila kratšie jednofarebné šaty, niečo z takého typu šatníka, aký využíva na spoločenské udalosti vojvodkyňa Kate, a zvolila by som svetlú farbu - maslovú, svetlomodrú alebo čisto bielu. Ako druhú možnosť by som zvolila niečo romantické, ako napríklad nižšie spomenutý antický strih šiat, ktoré v podstate nikdy nevyjdú z módy. Ak si 40+, riešením by boli aj kostýmkové šaty.
A ešte toto: aj keď sa vydávaš v auguste, ak si kúpiš šaty, ktoré majú odhalenejší vrch, príp. bez rukávov, kúp si k nim aj nejaký vhodný kabátik, bolerko, pléd a pod. Na augusty sa už dnes nedá spoľahnúť. Ja som si šaty z pavučinky ako pre vílu kupovala vo februári v dobrej viere, že keďže sa vydávam v slnečnom a kvetinovom máji, budú akurát. A v deň mojej svadby bolo 8 stupňov a skoro som zamrzla :)
Adria, krasne saty :) Hlavne tie tretie sa mi pacia s tym polodlhym rukavom. Ale suhlasim, ze aj puzdrove saty by mohli byt pekne. Vyberala by som podla veku. Moja teta ma nad 40, silnejsiu postavu a mala biely, cipkami jemne ozdobeny kostym. Bola krasna :)
Skoda ze si neuviedla svoj vek, zas aj typovo sa hodi kazdej nieco ine)
Ale tak aspon par ukazok aj za celkom fajn peniaze
-odkaz odstránený-
Mozes si dat aj usit, aj tieto vyzeraju pekne a fajn: www.mojasvadba.sk
Ja som to uz tu niekde pisala, ze na obchodnej v BA som s kamoskou kupila v spolocenskych satach biele saty na styl greckej afrodity, boli zrovna vo vypredaji a mali ich tam ale za 60e. V tych satach bola nadherna, neboli sice svadobne ale spolocenske, no s doplnkami (vo vlasoch biely kvet s kuskom krajky, kabelka lodicky) a ako nevesta vyzerala fakt nadherne. Na jej svadbe co som bola, si kazdy myslel ze to ma original svadobne saty, fakt bola nadherna a tiez mala svadbu v auguste
Ja by som zvolila bud kratsie puzdrove biele saty, pripadne kremove. Take by sa mi hodili k neveste vyssieho veku, a ak si mlada, tak by som si dala kludne aj dlhe. Sama musis vediet co sa ti paci, hodi, podla postavy, veku, atd... Ak je to mala svadba, tak nejake velke zdobene saty asi nie
Len ma napadlo, že ten oblek by si mal kúpiť tak o dva čísla väčší. Je to praktické.
Ja to vidím tak, že keď malá svadba, tak nejaké malé šatky, však rozum dá, že sa teraz nevycapíš zmachlená ako taká pripadóna, to je jasné. A čo bude mať ženích? Klasika? Čierny oblek?
Salamistka - To čo je za otázku ? Tak asi nie sú veriaci, nie ?
A preco nie v kostole ale na urade?