byvanie

Kikus9

Aj ja si myslim, ze je to ok. Nema overene ze ci si budete spolu rozumiet, ide na istotu. Keby ste spolu byvali dlhsiu dobu a fungovalo by vam to, tak vtedy by tvoje argumenty boli namieste. Nestresuj zbytocne dopredu, mozno po pol roku byvania s tebou tu izbu sam zrusi.

a_dr1a

Ved pokial si to hradi...
Vies, to ci spolu budete/nebudete, ostanete spolu byvat ci nie, je este vo hviezdach. Mozno spolu vydrzite dni tyzdne mesiace roky. Ale chap aj jeho, pokial sa rozidete, kam pojde? Ak ma super byvanie, ktore mu vyhovuje a je tam spokojny, tak sa mu nedivim. Zohnat dnes vyhovujuce a OK byvanie je neraz problem. A mozno je to aj ista poistka ak by vam to spolu nahodou nevyslo. Vsak idete do neznama neistoty. Ktovie co sa z teba vykluje, ci aj z neho a zrazu zistite, ze ste sa unahlili a pojdete od seba. Alebo naopak, ze vam to spolu bude super klapat a potom byt moze hocikedy predsa pustit. Ale dopredu? Vsak idete spolocnym byvanim do neistoty, este ste si to ani neodskusali a v byte ma aspon daku istotu. Ma sa kam vratit. Ja by som bola rovnaka. Niet nad vlastne sukromie pokoj klud pohodu a nezavislost