Sex

Príspevok v téme: Sex
Yasmine

Som s priateľom 3 roky, sex bol na začiatku super, hlavne moja chuť bola vysoká aj spontánne bez navnadenia. Po cca roku to začalo klesať, pred pol rokom drasticky. Nedokážem mať pomaly sex. Bez lubrikantu je to takmer nemožné. Neberiem HAK a mám skontrolované hormóny, mali by byť ok, iba trocha zvýšený testosterón a znížený hormón, ktorý súvisí s ovuláciou, ale ževraj malé rozdiely...práveže zvýšený testosterón by mal chuť podporovať či nie?

Nás vzťah to úplne ničí. Sme zúfalí. Neviem či je to nejaký psychický blok. Ani pri iných mužoch nepociťujem takú chuť, aj keď fyzickú krásu viem oceniť. Nechápem čo stále za tou zmenou.

Máte nejaké rady, skúsenosti?
Som mladá baba, nechcem takto žiť.

Jana Lukacova

Yasmine: z toho, čo píšete sa sex stal pre Vás cieľom, postavili ste si na ňom svoje šťastie....v "posadnutosti" sexom unikáte pred svojimi problémami (tým, čo vo svojom vnútri prežívate), ale ani to nejde donekonečna...ak sa povenujete tomu, čo Vás trápi (emócie, ktoré máte v sebe nevysporiadané) obnoví sa aj chuť na sex avšak bez závislosti na ňom...

Salamistka

Tak muselo to nieco spustit asi... Nepises nic viac, ze ako zijes, ci pracujes, chodis do skoly, ci sa nieco stresujuce stalo alebo zijes v strese alebo trpis depresiami alebo daco take, cokolvek. Lebo je to divne.

pedag

A čo takto byť trochu trpezlivý? Možno ide len o prechodné problémy. Každý by chcel výsledok hneď, na počkanie.

nicollette12

Yasmine - tak to ma mrzi, ak si uz skusala vsetko a nic na teba nefunguje tak to ti neviem uz poradit, nic ma nenapada, ale nemyslim si ze by si mala psychicky blok inac, to by muselo nieco spustat a u teba neviem ci je nejaky spustac v podobe zlej skusenosti a pod.

Yasmine

Tu nejde o okorenie sex. zivota ja nemam ziadnu chut ani nedokazem zvlhnut.

A tabletky na podporu chute nula bodov

pedag

A keď človek žije sám, tak ako alebo s čím by si mal okoreniť sexuálny život? Ale rovno - korenička s akým korením? Čili?

nicollette12

Asi by ste si to v posteli mali nejak okorenit, vyskusat nieco nove, alebo vyskusat to niekde inde, myslim v inom prostredi... alebo skus tabletky na podporu chute, maju aj pre zeny :)