Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stale zapchaty nos

Príspevok v téme: Stale zapchaty nos
lol1

Dobry den

Mozno sa to zda byt ako banalita ale uz niekolko mesiacov mam zapchaty nos, bud pravu alebo lavu stranu (strieda sa to)

Nemam Chripku ani niesom nachladeny, nekicham, nekaslem, a ani nesmrkam napriek tomu mam neustale zapchaty nos uz vyse pol roka.
Tento stav cez zimne obdobie by som ani neriesil ale ja som to mal takto aj v lete v horucavach. Zdravotne mi to neprekaza ale nepride mi to normalne ako tie pluca potom funguju atd. pred niekolkymi rokmi ked som chodieval do posilovne by mi to ale dost vadilo.

Chcem sa vas opytat ci ma niekto podobny problem lebo mne to uz normalne nepride... btw som fajciar :)

sfinxa

Z vlastnej skúsenosti odporúčam pri večne upchatom nose nosovú sprchu a pravidelné prelievanie nosa. Ja mám Tatranskú nosovú sprchu sklenenú, ľahko sa dezinfikuje. Objednávala som na stránke e-zdravotníckepotreby.sk majú tam najlepšiu cenu.

chichina

odporucam robit si vyplach ! kup si taku flasticku s roztokom ktory sa zmiesa s vodou a srknes do seba tu vodu a zdruhej dierky vytecie.ver ze pomoze.mne neuveritelne to pomohlo

mm126

Podobne mam problem už dlho ako nejak to zas nieje strašné.. alergiu nemám na testoch som bol, osobne to pripisujem problémom s trávenim, niekde som aj čítal, že to môže byť jedna z možných príčin.

Lion544

Chod do sprchy, pusti horucu vodu na hlavu a tvar a po cca 15min. vysiakaj vsetky sople, rob to denne. Rano daj 2000mg vit C a ber ho po dobu aspon pol roka a uvidis ze to zabere, ziadna lieciva voda a podobne picoviny. Vyskusaj aj harmancek, naparovanie sa nad hrncom s harmancekom, toto zarucene povoli sople. Sople musia ist von.

dneskatreska

treba isť k alergologovi, alebo na krčne... ja som sla na krčne, dala mi Dymistu a uz dobre... ja som to mala z pracovneho prostredia,... zmenila som robotu uz mam pokoj....
zamysli sa ci aj u teba nie je nejaka zmena za tie mesiace... práca? - prasne prostredie... ?

Zuzazuza

Nie je to banalita ani v poriadku, ved vzduch je nevyhnutny pre zivot. Ak nemozes volne dychat, znacne ti to znizi kvalitu zivota. Byt tebou, dam sa vysetrit, nech sa zisti pricina, zacala by som alergologiou a ORL.

cognacland

Čau ja mam od mala alergiu , mávam často nádchu a upchatý nos . čo ti môžem poradiť sú nosné kvapky Afrin dajú sa kúpiť tuším aj bez receptu . Okrem toho treba často vetrať , prípadne sa naparovať . Ak ti to nebude prechádzať bolo by fajn ísť do nemocnice a nechať si spraviť rengen dutín . Dúfam že som ti poradil , snád ti nebude vadiť ked sem pridám jeden link ktorý sa toho netýka ... www.cognacland.com