Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mudr Durovska vyliecil sa niekdo u nej?

Ingwer

Velmi nerada sice ale musím sa pridať k tým ktorým liečba u nej nepomohla. Do ktorka bola vcelku príjemná len po vyše roku som nadobudla silný dojem že ona dobre vie že jej liečba ludom velmi nepomáha. Má na tých strašne drahých liekoch určite dobré zisky inak by s tým už dávno skončila. Ved jej musí byť aj lúto tých ludí do ktorých to tlačí a stále znova a znova ich presviedča že ešte treba vydržať. Ešte, ešte, donekonečna. Až dokedy sa celý imunitný systém načisto nezosype. A borelka královná ostane nepoškodená. Netušila som čo ma čaká verila som že som na správnej adrese. Ale ja to napriek tomu nevzdám. Niekde musí byť pomoc a budem ju hladať dalej.

pedag

Ja som bol u praktického lekára pred piatimi rokmi, povedal mi, že je hladný. Odvtedy som sa s ním stretol už len raz, len sa ma stroho opýtal: áh, to ste Vy? Vy ešte žijete?

Jana32

Ja sa musim dr Durovskej zastat. Choroby ako borelie , mykoplazmy a chlamydie nejdu vyliecit bez chemie. Ani bylinami ani nicim inym. Mna dala dr dohromady a mam dnes aj zdrave dieta vdaka nej a dlhorocne problemy su uz minulostou. Je smiesne ze slovaci investuju stovky rocne do cigariet a alkoholu stravuju sa nezdravo kedy sa len da ale ked maju dat dokopy svoje zdravie uz im je drahe kazde euro. Liecba je dlhodoba aj ja ju mam za sebou ale bolo to fakt treba. Ked ma niekto v sebe roky boreliozu alebo inu pliagu je smiesne ze caka vyliecenie za tyzden jednym balenim antibiotik. Troska sa zamyslite. Ved ked nechcete nemusite sa u nej liecit. Kazdy mame moznost volby.

ludomilka

ano, poznam osobne , dvaja z rodiny, tri kamosky, ktore z a nou isli, borela, chlamky, mykoplazmy, kadeco,...liecila ich strasne silnymi davkami liekov, po kt im bolo strasne zle..preto hoci aj ja mam pozitivne vylsedky na tieto zmrdy k nej nechodim, umrem sice skorsie a doma,ale nechcem sa otravit, mozno moja imunita niekedy zabojuje,ale s tisickou liekov asi tazko

Angelika3

Súhlas, ja tiež poznám dve, z toho jedna k nej chodí a za niekoľko rokov žiadna zmena k lepšiemu, druhá k nej našťastie chodiť prestala, ale hovorí, že len peniaze z nej vytiahla a nasadila silné a zbytočné, skôr škodlivé ako užitočné lieky.

Čo sa liekov týka, rada by som všetkým, čo sú chorí a lekári im akosi nevedia pomôcť a "liečia" ich donekonečna odporučila dobrú knihu Nespěchejte do rakve.