Mudr Durovska vyliecil sa niekdo u nej?

Kaido

Preteba
Kde tvrdim ze niekoho nutis alebo co? Wtf? Napisal som ze len pises chorym ludom bludy o demonoch a podobne hluposti. To ako teraz vazne by si pisala pouzivatelom s boreliozou keby sa v zufalej situacii ozvali ze maju v sebe demonov? By si mala navstivit psychiatriu.

Preteba

Kaido, keď už chceš o niekom písať, píš aspoň pravdu a neprekrúcaj. Nikoho nenútim, kto chce sa ozve, máš slobodu. Keď budeš chcieť o sebe poznať pravdu, tak ju prijmeš, keď nie, to nie je môj problém. Svojho času každý na to príde, tak čakaj. Potom Ti už bude dobre.

Kaido

Ingwer
Nepis jej, bude ti pisat nejake bludy o tom ze mas v sebe demonov. Ja som jej tiez napisal, ze sa dozviem nieco nove o chorobe a pisala mi len toto. Strata casu.

lyme1

na boreliozu pomoze aj extrakt s olivovych listov brany dlhodobo pol roka az rok popripade viac... potom topolova tinktura.. ale atb treba urcite nepodcenovala by som ich..

Mmmmmm

Mala by mat na nete recenzie na svojej stranke ze kolko ludi sa u nej lieci a kolko sa vyliecilo tiez by ma to zaujmalo.

ludomilka

Ved toto je to, že ona iba lieči príznaky choroby, lieči mnohorakými liekmi , veď imunitný systém a žalúdok sa zosype, ke´d tie lieky skončia. Mnoho rokov brať denno denne hrste liekov, ktoré aj tak človeka nevyliečia? Veď to je choré. Nie som zástancom ničoho, aniže vysrať sa na liečbu,a le ani do seba ládovať lieky. To verte tomu,že ona lapá ľudí na sympatický úsmev a príjemnosť, ale sama dobre vie,že má zisky iba z ľudí, ktorí sa dajú vymiesť- mozog im vymieta tými ATB.
Neverím, že ak má niekto roky v sebe chronickú borelu a chlamýdie, sa dokáže vyliečiť iba antibiotikami. Doktorka zároveń strašne riskuje, že jej pacienti, ktorých takto láduje liekmi p očase zomrú ( takéto kvantá liekov sa nesmú) doktorka lieči podľa amerických protokolov, ktoré na SVK nie sú schválené. Podľa mňa je to aj proti zákonu,ale budiš, kedže má súkromnú ambulanciu, asi je diera v zákone. Ono sa nesmie a je to aj tiež proti prírode do seba ládovať hrste ťažkých liekov každý deň. Neviem si predstaviť,ako môžu vyzerať také črevá, žalúdok, pažerák, a vagína, sliznice a imunita pri takej liečbe niekoľkoročnej. je to smutné,ale treba pochopiť, že tieto choroby sa vyliečiť proste nedajú.A tým, že ešte do seba človek naláduje atb ako cukríky, tak si poškodzuje celé telo viac. Neviem,aká je liečba účinná na to, pretože je to ťažko povedať, nie som lekár, viem,že nepomôžu ani byliny, ani šamani,ani akupunktúra, ani bioreronancie, ale cesta niekoľko rokov s ATB tiež nie je cestou.