Partner podla znamenia ??? help !!!

Príspevok v téme: Partner podla znamenia ??? help !!!
question

asi sa to tu velmi nebude hodit, ale aj tak. som velmi poverciva co sa tyka znameni. ak sa mi aj paci niejaky chalan a zistim ze je znamenie co sa ku mne nehodi, hned ma to odradi a uz sa o neho nezaujimam lebo by nam to neklapalo. mala som 2 chalanov ktory sa podla znamenia ku mne nehodili a aj sme sa zakratko rozisli. Co vy na to?? ake su vase nazory? Je to skutocne tak? Je vas partner vhodny podla znamenia? dakujem

sedmikraska

A co ked som vtedy horoskopy este nesledovala. Jednoducho chlapov v znameni panna nemusim- mozno je to len nahoda, ale poznam ich viac a pridu mi taki vsetci. Moj priatel sa tomu tiez divi, ale ked sa s ludmi rozpravam- aj s cudzimi viem uhadnut akeho su znamenia- zatial to bolo vzdy stopercentne. Samozrejme, ked neveim poviem neviem, ale ked sa do toho pustim tak uspesne. Dost ludi ma velmi vyrazne crty svojho znamenia.

poliewoocka

Je to vsetko o autosugescii.Viem,cast z toho moze byt pravda,ale horoskopy,myslim partnerske su postavene na tom,ake typicke vlastnosti maju tie ci tie znamenia,a ake typy vlastnosti tych ktorych znameni by sa k nim hodili.Necudujem sa,ze si sa s nimi rozisla,ked si celu dobu rozmyslala len nad tym,ako sa k sebe nehodite a zabudala si na to najpodstatnejsie:ROZVYJAT VASU LASKU.

sedmikraska

ja som baran a moj je tiez, hmmm a horoskoom verim, sme obaja pravy barani a casto sa to prejavuje. Chodila som pred tym s dvoma pannami akatastrofa. Ma este niekto s tym skusenosti?

lilly

Preboha. Ked ta toto odradi, tak potom to je dobre, lebo vies, ze nemas o toho cloveka skutocny zaujem... Ja som ryby a moj priatel panna, nehodiace sa znamenia... sme spolu tri roky... niekedy by sme sa pozabijali, ale to patri k zivotu a nie je nuda... Pritom obidvaja sme presne kopie toho, co o nasich znameniach pisu, ale ak si dvaja ludia chcu najst k sebe cestu, tak si najdu akokolvek... aj keby bol jeden liliput. bez noh alebo dusevne chory... laska nepozna dovody, preco nie...

malinka

To je sice pekne, ale mam 2 kamaratky, ktorym opisy povahy podla znamenia VOBEC nesedia, ako im potom moze horoskop urcit spravneho partnera? Clovek by nad tym nemal hlbat, lebo zacne spekulovat a pusti k vode skvelelho partnera kvoli kvazi nezhode v znameniach.

elablue

Kasli na tie blbosti okolo horoskopov mozno si takymto zmyslanim odohnala super chalana.Moj byvaly sa podla znamenia ku mne znamenite hodil a rozisli sme sa.No a terajsi je vraj pre mna nevhodny a pritom si v normalnom zivote spolu skvele rozumieme.Su to uplne somariny a fakt som este nevidela odpisat cloveka len preto v akom znameni sa narodil.Ved kazdy clovek je iny.

amanda

no ahoj, ja som rak a moj priatel kozorozec, totalny protipol a možem ti povedať, že nam to klape už rok a pol ako hodinky :-)

andie

tak uz ked si odbornik na tie znamenia, tak ak sa strelec nehodi s rybou..tak sme prikladom skveleho paru, ktoremu sa dari aj napriek "nepriazni hviedz" :)

question

dakujem ti ethel ... prestanem sa tym zaoberat lebo takto si nikoho nenajdem ... no dufam teda ... :) potrebovala som to pocut od niekoho ineho ze vztahy aj napriek nezhode znameni funguju :)kuujem

ethel

Nemyslím,že je to vždy tak.Ani môj manžel sa znamením ku mne nehodí a neviem si predstaviť,že by som mala žiť s niekým iným.Moja najlepšia kamarátka je tiež "nevhodné"znamenie a za tie dlhé roky je pre mňa tou najdôležitejšou súčasťou....Z toho mi vychádza,že netreba hladať problém v znamení,ale v samom sebe.