asi sa to tu velmi nebude hodit, ale aj tak. som velmi poverciva co sa tyka znameni. ak sa mi aj paci niejaky chalan a zistim ze je znamenie co sa ku mne nehodi, hned ma to odradi a uz sa o neho nezaujimam lebo by nam to neklapalo. mala som 2 chalanov ktory sa podla znamenia ku mne nehodili a aj sme sa zakratko rozisli. Co vy na to?? ake su vase nazory? Je to skutocne tak? Je vas partner vhodny podla znamenia? dakujem
Partner podla znamenia ??? help !!!
A co ked som vtedy horoskopy este nesledovala. Jednoducho chlapov v znameni panna nemusim- mozno je to len nahoda, ale poznam ich viac a pridu mi taki vsetci. Moj priatel sa tomu tiez divi, ale ked sa s ludmi rozpravam- aj s cudzimi viem uhadnut akeho su znamenia- zatial to bolo vzdy stopercentne. Samozrejme, ked neveim poviem neviem, ale ked sa do toho pustim tak uspesne. Dost ludi ma velmi vyrazne crty svojho znamenia.
Je to vsetko o autosugescii.Viem,cast z toho moze byt pravda,ale horoskopy,myslim partnerske su postavene na tom,ake typicke vlastnosti maju tie ci tie znamenia,a ake typy vlastnosti tych ktorych znameni by sa k nim hodili.Necudujem sa,ze si sa s nimi rozisla,ked si celu dobu rozmyslala len nad tym,ako sa k sebe nehodite a zabudala si na to najpodstatnejsie:ROZVYJAT VASU LASKU.
ja som baran a moj je tiez, hmmm a horoskoom verim, sme obaja pravy barani a casto sa to prejavuje. Chodila som pred tym s dvoma pannami akatastrofa. Ma este niekto s tym skusenosti?
Preboha. Ked ta toto odradi, tak potom to je dobre, lebo vies, ze nemas o toho cloveka skutocny zaujem... Ja som ryby a moj priatel panna, nehodiace sa znamenia... sme spolu tri roky... niekedy by sme sa pozabijali, ale to patri k zivotu a nie je nuda... Pritom obidvaja sme presne kopie toho, co o nasich znameniach pisu, ale ak si dvaja ludia chcu najst k sebe cestu, tak si najdu akokolvek... aj keby bol jeden liliput. bez noh alebo dusevne chory... laska nepozna dovody, preco nie...
To je sice pekne, ale mam 2 kamaratky, ktorym opisy povahy podla znamenia VOBEC nesedia, ako im potom moze horoskop urcit spravneho partnera? Clovek by nad tym nemal hlbat, lebo zacne spekulovat a pusti k vode skvelelho partnera kvoli kvazi nezhode v znameniach.
Kasli na tie blbosti okolo horoskopov mozno si takymto zmyslanim odohnala super chalana.Moj byvaly sa podla znamenia ku mne znamenite hodil a rozisli sme sa.No a terajsi je vraj pre mna nevhodny a pritom si v normalnom zivote spolu skvele rozumieme.Su to uplne somariny a fakt som este nevidela odpisat cloveka len preto v akom znameni sa narodil.Ved kazdy clovek je iny.
no ahoj, ja som rak a moj priatel kozorozec, totalny protipol a možem ti povedať, že nam to klape už rok a pol ako hodinky :-)
dakujem ti ethel ... prestanem sa tym zaoberat lebo takto si nikoho nenajdem ... no dufam teda ... :) potrebovala som to pocut od niekoho ineho ze vztahy aj napriek nezhode znameni funguju :)kuujem
Nemyslím,že je to vždy tak.Ani môj manžel sa znamením ku mne nehodí a neviem si predstaviť,že by som mala žiť s niekým iným.Moja najlepšia kamarátka je tiež "nevhodné"znamenie a za tie dlhé roky je pre mňa tou najdôležitejšou súčasťou....Z toho mi vychádza,že netreba hladať problém v znamení,ale v samom sebe.