Červená

Príspevok v téme: Červená
bojovnikmars

Zdravím,

pred vyše polrokom som bol na jednej oslave. Už som tam bol dlhšie, keď do miestnosti vošla jedna holka. Keď ma zbadala, tak na chvíľu očervenela. Zavolal si ju k sebe nejaký chalan. Prisadla si k nemu. Keď dievča pozrelo mojím smerom, všimlo si, že sa na ňu pozerám a znova sa začervenalo. Zakrátko na to som musel odísť.

Teraz som túto holku náhodou našiel na Facebooku. Spomenul som si, ako sa červenala. Myslíte si, že som sa jej páčil? Je dobrý nápad jej napísať? A čo jej mám vlastne napísať? Budem vďačný za akúkoľvek radu.

Aliss

Hehe, keby mi napisal vzdy niekto, pri kom sa zacervenam, tak mi stale niekto pise :D Mohlo a nemuselo to suvisiet priamo s tebou. Ale suhlasim, za obycajne "ahoj, nevideli sme sa nahodou na party", nic nedas :) Ked je pristupna zoznameniu sa, odpise, ked nie, neodpise alebo len sucho skonstatuje cosi. Skus to :)

a_dr1a

Za napisanie jej, nic nedas. Tak ju pozdrav, napis a pripomen sa jej, ze ste sa videli na tej a tej oslave a ze ako sa ma? Pripomenutim sa jej z tej oslavy si aspon spomenie z kadial ta pozna a kam ta ma vlastne zaradit, a spytanim sa, ako sa odvtedy ma, aspon navodis otazku a ona by ti mala (mohla) odpovedat. Ide o to, rozprudit konverzaciu. Co uz spravi ona, je o inom, ale ty si aspon raz nebudes vycitat, ze si sa aspon o to nepokusil. Drz sa)