Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem

Príspevok v téme: Neviem
Neviemlaska

Dobrý deň. Mám kamaráta,chce so mnou chodiť,ja ho mám tiež rada,ale necítim sa do vzťahu. Keď mu poviem,že s ním chodiť nemôžem,kamarátatvo padne,lebo obaja poznáme svoje pocity,že sa máme radi... Ale,bojím sa,že skrachujeme. V septembri idem na novú školu (sš) a tam sú pekný chlapci. Tak isto sa bojím zaviazať... Ja neviem. Je to povrchné,ale neviem čo robiť. Mamu nemám,teta mi ju robí a vraví,aby som do toho šla,ale chcela by som názor aj od vás... Mám to skúsiť a prípadne ak by ma vzťah nenapĺňal mu to povedať? Ale nechcem mu ublížiť. Vďaka

Alessandra99

Uz to, ze si o tom zalozit temu je jasny dokaz, ze to tak necitis a vztah s nim nechces. Takze NIE nedavaj sa s Nim dokopy.
Ano, kamarati uz viac nemozete byt, ked su tam "vyssie" city.
Proste chodte od seba.
Vztah musia chciet obaja a nie Len jeden.
Ked mas pochybnosti a nie si s tym stotoznena, nie je ta spravna volba (cesta) pre teba.

Jana Lukacova

Neviemlaska: ak ho máte rada, tak pokojne využite príležitosť a ak budete cítiť, že Vás vzťah nenapĺňa buďte ku kamarátovi úprimná a buďte k nemu taká aj teraz, pokojne mu povedzte, že máte zo vzťahu strach, jeho reakcia Vám tiež veľa napovie, ako ho vníma on sám...

...v živote sa nevyhneme tomu, aby sme nikomu neublížili a ani tomu, aby nám nikto neublížil...úprimnosť so sebou môže priniesť aj bolesť, ale nie väčšiu, ako klamstvo a zavádzanie, na ktoré klamaná osoba sama príde.. každý z nás sa však potrebuje naučiť čeliť svojmu vlastnému strachu či bolesti (prijať a prejaviť ich) a nenechať sa nimi ovládať...

Držím palce ;)

Dndjskenfnckwmw

Fúha,chudáčik. No nesmúť! Len,musíš sa s ním (kamarátom) o tom otvorene a hlavne ÚSTNE (vja len tak) porozprávať,čo cítite a ak ťa miluje,nebude na teba tlačiť. Počká na teba :)

Dndjskenfnckwmw

Fúha,chudáčik. No nesmúť! Len,musíš sa s ním (kamarátom) o tom otvorene a hlavne ÚSTNE (vja len tak) porozprávať,čo cítite a ak ťa miluje,nebude na teba tlačiť. Počká na teba :)

Neviemlaska

Po smrti mojej mamky sa zmenil. Ja si síce mamu nepamätám a o zmene správania môjho otca viem len od tety. Stále pracuje,je zatvorený vo svojej kancelárií... Mna len šatí a živí... No pýtala som sa ho. A nechcel sa na neho sťažovať. Len,poznamenalo ho to...

Dndjskenfnckwmw

Ahoj,zlatko. Tak,ak ho máš rada a ide len o strach,tak by som do toho určite šla. A keď ti to nebude príjemné,úprimne sa o tom porozprávajte. Povedz mu,že to bude na skúšku a ak sa obaja budete cítiť voľne,tak spolu ostanete. Myslím si,že si ešte s nikým nechodila. Je to cítiť z tvojho písania. No neboj sa! Všetko dopadne tak ako má! Držím ti palce a ak niečo,tak napíž,ok? Poradím :) neboj sa... :)