po com zeny tuzia?

elablue

Patres ja by som ti z vlastnej skusenosti radila byt k babe co najpozornejsi lebo to je kluc k jej srdcu, takto som sa aj ja zamilovala do chlapca ktory vyzorom nebol vobec moj typ neni to ani typ za ktorym by sa baby zabijali ale je taky uzasne pozorny a romanticky, vie mi tak krasne prejavit city ze by som ho nevymenila za nic.Spleen asi si zazil vela sklamani ale poviem ti nerozmyslas dobre, len hlupe baby chcu nejakych arogantnych debilov a potom revu ze koho si to vzali.Kazda normalna zena chce muza pozorneho a milujuceho ktory by jej aj modre z neba zniesol.Ked si na tom pohorel tak problem bol zjavne v tom ze ta dotycna necitila k tebe to co ty k nej, keby ta lubila tak sa vznasa v oblakoch od stastia a neda ta za nic na svete.

anka

Patres, podľa mňa si to príliš rýchlo dostal zo seba. Ja ked sa zamilujem, tiež si myslím, že je to do konca života, ale ak by si mne povedal niečo takéto tak skoro, možno by som sa tiež zľakla. Možno mala len pocit, že sa chceš tak skoro viazať a ona sa na to necítila. Nemyslím že by preto mala byť zlá. Skús trošku počkať a až po čase prejaviť svoje city. Určite, sú aj vychcané baby, ale je nás to tooooľko veľa, ktoré hľadajú skutočnú celoživotnú lásku (ja som svoju už našla, ale nebolo to ľahké).

elablue

spleen no predstav si ze ja taku lasku zazivam,sak naco chodit okolo horucej kase?Ked ma baba zaujem tak je rada ked aj muz prejavi svoje city takze ozaj to zalezi od okolnosti,myslim si ze treba najskor zistit ake su umysly tej dotycnej a pokial citi ona to iste tak preco to nevyjadrit?Ved nie je nic krajsie.

spleen

pre patres:Zo svojich skusenosti ti mozem poradit - nikdy nedaj zene najavo,ze si z nej uplne hotovy,aspon nie tak skoro,ako si to urobil aj naposledy,pretoze v tom okamihu prestane mat o teba zaujem,mozno je to jej strach zo vztahu,mozno sa stratilo to napätie,ktore prezivala,ci sa do nej zamilujes alebo nie.Najskor sa snaz vybudovat si dobre kamaratstvo+dovera a az potom prejav,co k nej citis.Nie je to ako vo filmoch,kde dvaja k sebe zahoria laskou,a hned si ju aj prejavia.Nie,je to ovela tazsie ziskat si city dievcata ci zeny.

patres

sleepen ma pravdu...mozno nie vsetky ale pomaly sa to rozmaha....ja tuzim po vztahu v ktorom je vela lasky a csetko ako my byt...ked som jednej mojej partnerke povedal po 3 dnoch chodenia ze ju mam nadovsetko rad a ze s nou chcem mat dlhodoby vztah v ktorom bude vsetko pekne a ze by som prenu vsetko spravil lebo ju lubim tak mi dala kopacky ...a nevyzerala na to...nepovedala ze prave pre tento moj vyrok ale tha na 99% preto...nic som jej zle nespravil...proste kolko krat som stretol holku ktora vyzerala na prvy pohlad myla...a aj pokec s nou bol pekny a zdalo sa ze je to super holka ...po case vysvitlo ze ju city nezaujmaju ... proste som uz vela takych zien vydel a uz ma to nebavy...mam s toho plnu hlavu a som ako zakomplexovany...nemam slov ...

anka

Baby majú rady romantiku, ale nesmie byť prehnaná! Ja som mala priateľa, ktorý sa 4 hodiny tešil z toho, že máme radi rovnaký kečup! Potom mi nosil pred dvere zamilované básničky aj s ružou každé ráno. áno bolo to pekné, ale nie stále a nie ked ich našiel ráno môj otec... :-) Chlap musí byť aj chlapom, nesmie to byť cintľavka. Môj priateľ sa na verejnosti tvári ako tvrďas, ale ku mne je aj tak pozorný a ked sme sami je úplne iný. Jasné, niekedy mi chýba viac romantiky, ale ked ho navnadím, tak je to super. A ak niektoré kočky chcú tvrďasov a grázlov, je to ich vec. S nimi v živote šťastné nebudú. Takých si za životných partnerov nevyberajú.

Soraja

spleen to nie ej pravda, nemozes vsetkych hadzat do jedneho verca, ja napriklad mam rada romantiku,a j ked sa o mna niekto stara a zalezi mi hlavne na citocha uprimnosti, no mam rada, ked vie byt chalan aj "tvrdas",a le musi vediet aj co je to romantika, obcas ma prekvapit a tak. Ale to samozrejme je aj z mojej strany, vsetko sa mu vrati, to je normalne.

januška

to zalezi od cloveka...mne napriklad na takychto veciach zalezi...patres musis poriadne hladat,nic ti same z neba nespadne :)

spleen

pre patres:Nie,nezalezi.Nerob si iluzie o tom,ze hladaju citlivych,vnimavych,romantickych atd.Ja som sa snazil takym byt,ale vzdy dali napokon prednost arogantnym,s pochybnou minulostou,skusenym balicom dievcat a zien,s vymakanou postavou...
Ak chces romantiku,pozri si radsej nejaky pekny romanticky film,lebo realita je uplne ina.

patres

jj chapem tieto veci ja len chcem vediet ze ci uz dnesnym dievcatam nezalezi na citoch??? nezalezi im na laske??? alebo som nenatrafil este na tu pravu??