Stala sa mi taká vec. Robila som si puding so sušeného sójového mlieka a ono sa to má všetko najprv zmiešať-cukor, mlieko,puding a potom vlať do studenej vody a tak začať variť. No ja som tú práškovú zmes tam hodila až keď to začalo vrieť a to je chyba pretože sa mi urobili hrudky. Teraz mám puding s hrudkami. Nie je to až tak neznesiteľné ale proste no viete... Mám to skúsiť dať nad oheň a povariť a čakať či sa tie hrudky nerozpustia?
Nepodaril sa puding
A ešte som sa ťa chcel čosi opýtať, jáj, deti sú v škole?
A kde bývaš? Ja by som si prišiel po ten puding. A máš doma aj med?
Nie, musíš si spraviť puding nanovo, tie hrudky už nijako nerozpustíš, teraz som sa na to pýtal babky a tá si postup dobre pamätá.
Prípadne máte iné rady ako by sa to dalo zachrániť? Ten puding je už dávno studený a robený.