Zdravím,ja by som sa chcela informovať,či môj imunológ postupuje správne.
Chodím ku nej takmer 4 roky.Prepísala mi Imunor,Polyxidonium,Rybomunil a nádchu Auerius,Omarit, Alvesco inhalátor,Dymista a Nasonex.
Mňa trápia opakújucé sa herpesy na drieku a už som mi objavil aj na stehne,ktoré mi poôsobujú silnú bolesť v drieku aj v nohe,stále mám únavu a mám diagnostikované mhoho potravinových intolerancií.
Imulogička mi iba krv brala na imunolgické testy,diagnózu mám kombinovaný imunitný deficit-bližšie neurčený.Výteri mi nikdy nebrali z výsevu.
Chcela by so sa poradiť,či mám žiadať o ďaľšie vyšetrenia a ak áno o aké mám žiadať.
Správny postup imunlóga?????
Vyhľadaj si ineho lekara
Čo už na to povedať, každý má nejaký problém. Večer ešte niečo napíšem, dnes mi sused priniesol hríby, tak si dám a potom napíšem. Sú neskutočne krásne a hrajú všetkými farbami.
Nasonex je sprej do nosa,obsahuje mikroorganizmy.Niekedy sa mi ťažko dýcha mám časté nádchy.To ani by som nepovedlaa,že sú silné lieky,lebo tieto preparáty sú na posilnenie imunity,lenže ani jeden mi nepomohol a pritom polyxidonium stojí jedná krabička 20eur a ja som musela kúpit 5x.Aj finančne ma oslabili tieto preparáty :-D
Imunor,Polyxidonium,Rybomunil a nádchu Auerius,Omarit, Alvesco inhalátor,Dymista a Nasonex.
Toľko liekov? A to po tej liečbe ešte nejako prežiješ, dá sa to ustáť?
A ten Nasonex slúži na to, keď si chceš dať ako niečo do nosa?:-)