Prosím vás ako zistím, kto je Sailor Walter. Začal mi nedávno písať, ale je mi to podozrivé. Že vraj je z Francúzska, ale žije v Londýne. Podnikateľ.
Vzťah z neznáma
a co ma spolocny nazov temy s tymto co si tu napisala? Neviem no nevadi, ale takimto ani neodpusuj, mne neraz pisali muzi zo vselijakych krajin, povecsine spanieli, arabi atd., podobne spravy, typu ze prisli do bratislavy nikoho tu nepoznaju a ze si vsimli na profile ze som z BA a ze ci sa nestretneme a podobne.. ja som to maximalne otvorila a hned som ich blokla... len ta chcu zneuzit o peniaze alebo aj horsie veci...
jaj,tak uz zas zacinaju tito typci uradovat,aj mne pisal jeden tento tyzden o pozicke,ze vrati s velkymi urokami atd,pol metrova sprava..okamzite som zamietla prijatie spravy,vymazala...pred dvoma rokmi mi pisal nejaky henry,admiral haha,vraj sa chce priatelit,popisat a tak,no figu borovu,takto to zacina,oblbnu zenu lichotkami,a vytiahnu prachy po polroku vyznavania..ceresnickou bol cernoch z usa,vraj patra po rodokmeni do neviem ktoreho storocia,a indicie ho zaviedli ku mne,skoro ma piclo od smiechu,co ja biela jak skladnik vo vapenke :)
pozrela som si ho na fb, a pride mi divne, ze clovek , ktory sa narodil vo francuzsku a zije v londyne, ma lajknutu stranku mestskej časti Ružinov....
Dakujem pekne za potvrdenie
Dakujem pekne za potvrdenie
Klame s peniazmi. To robia takto podvodníci. Nedaj sa oklamať a ignoruj to.
nie je rom, ma foto na fb, peniaze nepyta, praveze si chce nieco u mna ulozit, aby ho na lodi v Turecku neokradli, lebo sa lod pokazila a ma starch. Ze vraj
Jasné že je to podvodník,za účelom vymaniť z Teba peniaze ,s nejakou historkou srdcervuceho životného príbehu a o Tom ako sa neskutočne zamiloval do Teba.Urcite ignoruje.To je len môj názor samozrejme je to na Tebe.Drzim palce
A je to Róm.