Zdravím, práve som sa bol prejsť po parku, moc to veru nerobievam, nemám nikoho a tak je pre mňa problém aj pri nadviazaní hocijakého kontaktu. Je večer, tma, ale bolo tam jedno dievča a tancovalo a počúvalo hudbu...zrejme si všimla, že niekto ide, tak si sadla a len pozerala do mobilu a keď som šiel okolo nej aj som sa na ňu pozrel, aj ona na mňa,nevidel som ju dobre, ale vyzerala ako jedna bývalá spolužiačka, ktorá sa vždy správala ako sviňa ku mne...takže som ju ja idiot vôbec neoslovil a celú cestu domov, sa strašne hnevám, za to aký som debil. Kým som bol ešte v parku som si uvedomil, že asi ťažko by tam bola a aj je už staršia a to dievča bolo chudšie...ale ani som sa nevrátil. Nemám to komu povedať, tak si aspoň takto poviem, že som debil. Stalo sa vám niečo také? Bola tma, tak som ju nechcel znepokojovať a bola tam sama...ako naschvál som práve pozeral seriál kde sa spoznali v parku (cez deň síce) a že potom boli spolu...
Asi som fakt idiot, však?
Urcite ju este stretnes.
Neboj sa ,ak si ju zasluzis spoznat alebo nieco viac ,tak sa este stretnete. Ked poznas meno tej spoluziacky, mozes si ju vyhladat na socialnych sietach a tam si aj o nej viac zistit ked tam je. To by ti tiez mohlo pomoct,ale to si uz pravdepodobne urobil.Tak vela stastia a mysli pozitivne....
Tak páči sa ti alebo nie? Píšeš toto:
vyzerala ako jedna bývalá spolužiačka, ktorá sa vždy správala ako sviňa ku mne
Bol som tam ešte raz, hneď ako som to sem napísal. Nebola tam, ale aspoň je mi trošku lepšie, lebo keď je človek sám, všetko naňho vplýva oveľa silnejšie. Veď zrejme aj tak čakala na niekoho a potom išla preč. Áno, tancovala si tam pekne a potom si sadla, možno že nechcela pútať pozornosť a doma tancovať nesmie, ktovie. Ja som to isté tancovavál čo ona :) a tiež som to musel obmedzovať, lebo susedovi pod nami to veľmi rýchlo šlo na nervy. (to že on doma vyrába Noemovu archu nám už vadiť asi nesmie, lol)
:D :D :D
Joi mat tak tvoje problemyyy. Co by sa zmenilo na tom keby ju pozdravis? Mba tiez nezdravia cudzi chalani a vooobec sa nad tym nepozastavujem. Je uplne normalne nepozdravit toho koho nepoznas. No ak ta to moc trapi chod tam este raz a mozno ju tam stretnes.
A je mi divne ze tam tak tancovala a potom sa tvarula ze nic :D celkom trapas