Dievcata,prosim vas o radu.

Príspevok v téme: Dievcata,prosim vas o radu.
Pepelepec

Ludia,potrebujem vasu pomoc! Mam kamaratku,do ktorej som sa zamiloval. Povedali sme si to,citime to rovnako. Akurat,ze sa bojime. Najma ona sa boji ist so mnou do vztahu. Chce ostat zatial len ako kamaratka. Nechcem na nu tlacit,ale co si myslite? Je uprimna? Chce ma? Preco cuva?
Nie som buran a dokazem pochopit,len mi to prosim vas niekto vysvetlite .... Mam 19 a moja kamoska 16

Bnb

Chcela som napísať, že to asi ani nestojí za to, keď sa toho bojíte ale.. hmm, v 16 sa to aj celkom dá chápať, keď sa necíti pripravená na vzťah. Samozrejme, ťažko povedať, nikto jej nevidí do hlavy. Najlepšie bude sa jej to spýtať ako nad tým polemizovať.

seja sk

Ľudia zo strachu z lásky robia rôzne čudné veci. Nechaj tomu čas a uvidíš. Najlepšie ti tvoje otázky zodpovie aj tak iba ona.

nicollette12

Asi preco sa boji? Lebo je rozumna a nechce si dose*kat kamaratstvo... z kamaratstva sa lahko stane laska, ale za to z lasky sa uz tazko stane kamaratsvo (myslim take ako pred vztahom), ale exstuje dost jedincov (ktorich ja osobne nepochopim nikdy) co su po dlhom vzajomnom vztahu najlepsi kamarati na zivot a na smrt aj nadalej (ale aj tak si myslim ze to nie je klasicke kamaratstvo, ak viete co tym myslim...) tak rozmyslaj aj ty trochu, zober si to tak, ze ak vam vztah vydrzi chvilu, tak mas po kamaratsve...