Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Novy priatel - nezaujem o intimnosti

Príspevok v téme: Novy priatel - nezaujem o intimnosti
Leila88

Ahojte, neverila by som ze budem riesit niekedy nieco taketo v 30tke.
Mam noveho priatela, teda pozname sa tak vzdialene uz roky ale pred troma mesiacmi sme sa nejak dali dokopy. No a v skratke on odmieta akekolvek neznosti alebo akoby som to povedala. Nie na verejnosti ale aj v sukromi. A to nehovorim o sexe ale o objati alebo o puse. Proste este som ju nedostala. Chytenie za ruku som si v podstate ,,vyzobrala,, ... Netusim co je vo veci, snazila som sa s nim o tom viac krat rozpravat ale nechce. Urcite v tom nie je nic okolo viery alebo nejaky blok, mal uz dievcata a kedze sa dlho pozname tak som ich aj videla spolu. Zacinam mat z toho riadne depky, mam ho rada, rozumieme si a je mi s nim dobre ale... Mam aj vycitky aj stale premyslam ci nie je chyba vo mne ze sa mu nepacim, alebo ze robim nieco zle. Ked pozerame spolu telku tak kazdy sedi na svojom mieste a ked si k nemu sadnem tak po case ide na wc alebo sa napit a sadne si zase inam. Ale ozyva sa mi chce chodit von. Ja neviem. Mozno sa mu paci iba povaha ale fyzicky sa mu nepacim. Nevravim ze som nejaka krasavica ale zas nemyslim ze som uplne nejak skareda. Neviem. Snazim sa s nim rozpravat ale ked nie je zaujem... Zacinam byt podrazdena a frustrovana. Aj zo seba ci nepripisujem iba privelky vyznam fyzickemu kontaktu a tak. Vdaka za vase nazory

Angelika3

No tak keď sa nikto akosi nevyjadruje, tak aspoň ja skúsim prispieť :-)

mne to príde tak že nie že by si sa mu nepáčila, určite aj áno, inak by sa s tebou predsa vôbec nemusel dať dokopy, ale tým, že ste sa už aj predtým dlhšiu dobu poznali, zostal ten váš vzťah stále v nejakej tej rovine viac kamarátskej, než intímnej.

Možno keby ste sa čerstvo spoznali a zamilovali, bolo by to iné, aspoň minimálne zo začiatku, než keď niekoho poznáš veky a ešte poznáš aj jeho bývale a možno si aj uvedomuješ nejaké jeho chyby, lebo vieš aký je.

Už aj to tvoje vyjadrenie: dali sme sa "nejako dokopy" mi príde celé také nemastné-neslané, tak ako aj správanie tvojho priateľa. Proste ak by ste skutočne chceli byť spolu, už ste predsa mohli byť dávno spolu a on by pre to urobil všetko.

Možno že si aj dobre rozumiete, dobre spolu vychádzate, ale proste kamarát, kamarátka nebude priťahovať nejako vášnivo, preto možno ani nemá chuť na nejaké drobné intímnosti, proste mu to od teba netreba a radšej vedľa teba sedí iba ako taký milý spolubydliaci. No nie je to najhorší stav, ale pravdupovediac tiež by som z toho mala nervy. A hlavne takto na začiatku vzťahu, uplne si viem predstaviť ako v hlave riešiš- čo mu je? Nepáčim sa mu dosť? My ženy sme na to citlivé.

Ja to vidím tak, že ak to takto pôjde ďalej, aj so sexom to pôjde dolu, zatiaľ píšeš že v pohode.