Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oči

Tusom

Zdravim
Pivo si dám len sem tam cez víkend cez týždeň vôbec ,športujem ja to skôr považujem za nedostatok spánku.

barbara BB

Já používám kolagénové náplaste. Sú perfektné, očné okolie hydratujú a perfektné je, že ich je 30 ks v jednom balení . pre väčší efekt je môžeš dať do ľadničky.

pomocnica

Hlavne sa vyhýbať priestorom, ktoré ich spôsobujú, napríklad zaprasenym atď...aj keď viem, že nie vždy sa to dá, keďže upratovať treba...ale ak myslíš kruhy pod očami napuchnuté, tak to spať s maskou, ktora tiež nie je zaprasena, ale keďže nie všetkým to pomáha, moja mamka zvykne si dávať na oči vrecúška z čaju, myslím, že zeleného alebo čierneho, to už neviem ktorý z nich, to nájdeš na nete a to fajn pomáha...po zobudení si ich priloz na zevrete oči a nejakú dobu tak nechaj... predtým na noc ich daj do chladničky vychladnúť. Ak myslíš kruhy pod očami tmavé...tak to ak si žena tak dobrý korektor, ak muž, tak proste mať viac spánku, sledovať sa, kedy sú slabšie...atď. na internete sú určite rôzne rady, skôr nejake prírodnejsie by som vyskúšala. ;-)
Pekný deň.