Som stále unavená a nevládzem nič robiť

Príspevok v téme: Som stále unavená a nevládzem nič robiť
barb4002

Ahoj, volám sa Barbora. Mám iba 13 rokov ale už aj trpím nespavosťou, mám tráviace problémy a mám podváhu. Posledný mesiac alebo aj dva sa cítim neustále unavená a chorá. Pár razy som kvôli tomu aj vynechala školu pretože som nič nezvládala robiť. Aj teraz mám veľmi zlú migrénu a točí sa mi hlava, som ospalá. Vôbec neviem, čo mám robiť? Už aj moji učitelia v škole si z mojej dochádzky robia srandu, aj z toho, aká bývam v škole unavená.
Ďakujem za všetky rady.

Tomas12345

Unavena mozes byt aj z toho ze si nevyspata. Ale taktiez aj preto ze mas podvahu a teda tvoje telo ma nedostatok zivin a tym trpí väčšina organov v tvojom tele. Zacni normalne jest a potom sa zlepsi aj spanok.

Rene1337

Toto je otazka na lekara a na krvne vysetrenia co udavas moze byt naozaj hoci co. Cize vseobecny razne krvne odbery, ked nefunguje travenie potom je cele telo unavene. Zbytocne ti tu budu ludia radit cajiky citrony. Rodicia su naco ?

Kaido

Lekarov neodporucujem, ak mas nieco zlozitejsie, co treba komplexne riesit tak ta len odbiju s papierikom k psychiatrovi. A stratis u nich kopu casu. Takze tak.

Defcon

Myslim, ze najdolezitejsie je zistit preco mas podvahu... od toho sa odrazime dalej. Ak jes malo alebo vobec, tak to je jasne. Nemas mat z coho energiu.

nicollette12

A lekarka nic? Rodicia nic? To nemas rodicov alebo co? Ved urcite si museli vsimnut ze do skoly nechodis kvoli tomu ze nespis, ak to trva dlhsiu dobu tak to treba riesit s lekarom, aj to ze si stale chora.... to nie je sranda, moze ti byt hoci co... zajtr je pondelok, povedz mame ze chces ist k lekarke, nech sa na teba pozrie, popripade nech ta posle na dalsie vysetrenia....

Marosko-n

Si ešte mladá, je mi Ťa ľúto pomôcti môžem ale mi napíš na mailovú adresu. Určite Tí viem pomôcť, si ako moja vnučka.