Je možné úplne vyliečenie z epilepsie ?

reality111

pravdu o aids najlepsie opisala lekarka Irina Michailovna Sazonova... pod ,,Aids,, je schovaných 29 rôznych chorôb ktoré spolu vôbec nesuvisia ale napriek tomu sa liečia zidovudínom ktorý z vás urobí po rokoch trosku a nerieši skutočný problém ktorý vám hiv pozitívny test spôsobil...komu vysiel hiv pozitivny test urcite by si mal zistit ci nema hepatitidu c...niekedy +ko na teste sposobi aj obycajna chripka...

Neznamy-THM1986

Preteba: Hmm zaujímavé...... Toľko rokov sa skumajú rôzne choroby s väčším či menšim pokrokom (napr. Aids) a ty prideš na to, že šecko sa da vyliečiť keď človek chce

Preteba

Ako som povedala, všetko znamená všetko, ale len pre toho, kto naozaj chce. A nie zázračným prútikom ako si niekto myslí.

Marosko-n

Pokiaľ neodstranite vírusy, nanobaktérie, z mozgu tak sa to na trvalo nedá. Musí prísť nejaký impulz. alebo nejaký liek, ktorý povzbudí našu imunitu aby tieto patogény v mozgu videla a zlikvidovala.
V dnešnej prechemizovanej dobe môže na epilepsiu vplývať aj chémia v potravinách a miestné pomery v mozgu, trebars po zlom pôrode.