Dobrý deň.
Chcel by som sa opýtať či máte nejakú skúsenosť na kombináciu doplnkov Maca peruánska v a Tribulus (v tabletách ) na ženskú nechuť k sexu. Priateľka má chuť ale v dlhých časových intervaloch . jej stačí raz za dva týždne no ja by som bol rád aspoň tak raz za 4 dni . Nútiť ju nechcem lebo to pre mňa potom nie je sex ak to nechcú obaja. Preto som kúpil tieto doplnky a budeme ich užívať obaja. Už sme sa o tom veľa krát vadili no ľúbim ju takže podviesť ju určite nechcem a ani opustiť. Len sa teda pýtam či sú to vyhodené peniaze alebo sa to oplatí dlhodobo užívať s tým že to bude mať efekt keďže kvalitné doplnky sú dosť drahé . Ale ak by nám/jej to pomohlo tak by som to bral aj celý rok . Vďaka pekný deň.
Frigidná priateľka
A tvoj penis priateľke postačuje ? Možno tuži po niečom inom musíš sa jej opýtať .
Neviem či ti tu niekto poradí o účinosti doplnkov. Tu sú sprostý ľudia a malé deti . Skôr to rieš s doktorom on ti isto povie viac .
Bolo to tak je pred tým alebo len teraz . Možno ti je neverná :P. ved skúste to a keď nepomôže tak pátrať ďalej :)
zmeň priateľku a bude po probléme ;) aj tak na ten problém raz doplatíte :P
mal by si ju opiť vinkom a pretiahnuť ju tak aby sex vyžadovala potom sama . urob ju poriadne jak zbíjačka . kup si aj viagru abo niečo že podáš výkon na aký nezabudne :D
No ja by som povedal že týmto nemáš čo stratiť. Tie doplnky vedia dať dokopy hormóny a imunitu. Ja som bol po tribuluse až moc nadržaný takže netreba to prehánať z dávkovaním keďže tribulus priamo dvíha testosteron. Ale na každého to pôsobí inak ;) Ale keď to má priatelka vrodené že jej takýto interval vyhovoval od začiatku tak nečkaj zázraky. :)